Gwyneth Paltrow razkrila, zakaj ne živi z možem

J.V.
12.06.2019, 8:31
0
Lani septembra je igralka Gwyneth Paltrow drugič skočila v zakon in svojemu izbrancu Bradu Falchuku obljubila večno zvestobo. Pred nekaj dnevi pa je v intervjuju razkrila nekaj, kar je mnoge presenetilo. Zakonca namreč ne živita ves čas skupaj.

Gwyneth Paltrow je v preteklih letih s svojimi izjavami že večkrat dvignila prah, tokrat pa je pozornost svetovnih medijev pritegnila njena izjava, da tri dni na teden ne živi s soprogom. Za The Sunday Times je igralka namreč priznala, da štiri dni na teden živita skupaj, preostale dni pa preživi v svojem domu sama. 

"Vsi moji poročeni prijatelji menijo, da je način najinega življenja idealen in da ga ne bi smela spreminjati," je dejala zvezdnica, ki je bila pred tem poročena s frontmanom skupine Coldplay, Chrisom Martinom. V zakonu sta se jima rodila dva otroka, hčerka Apple in sin Moses. Nekdanja zakonca sta še danes zelo dobra prijatelja, kar potrjuje tudi dejstvo, da se še danes vsi skupaj odpravijo na počitnice. 

O tem naj bi govorila tudi s svojo učiteljico intimnosti Michaelo Boehm, ki je njuno početje odobrila. Morda pa je zvezdnica odkrila skrivnost srečnega in uspešnega zakona?

Brad Falchuk in Gwyneth Paltrow
Brad Falchuk in Gwyneth PaltrowFOTO: Profimedia

 

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.