Ilka Štuhec navdušila: takšne je nismo vajeni

J.V.
30.01.2019, 9:29
3
Najuspešnejšo slovensko smučarko ta hip smo vajeni videti v smučarskem kombinezonu, zato je bila prava osvežitev, ko se je Ilka Štuhec podelitve najboljšim mariborskim športnikom leta, udeležila v kreaciji priljubljenega modnega oblikovalca Davida Hojnika in navdušila!

Nagrada za mariborsko športnico leta 2018 je tako kot lani tudi na današnji prireditvi pripadla alpski smučarki Ilki Štuhec, ki je na podelitvi pritegnila številne poglede. 

PREBERI ŠE
To je moški, ki greje posteljo Ilki Štuhec!

Mariborski modni oblikovalec David Hojnik je med slovenskimi estradnicami zelo priljubljen. Med drugim so se nad njegovimi kreacijami navdušile Maja Keuc, Lea Sirk, Tanja Kocman in kraljica belih strminIlka Štuhec.

Ta je namreč za podelitev nagrad najboljšim športnikom izbrala belo srajčno obleko, celotni stajlig pa popestrila s pasom in drzno rdečo baretko. Srajčne obleke so trenutno eden izmed 'must have' modnih kosov in njena dokazuje, da so vse prej kot dolgočasne. Če jih seveda znamo pravilno kombinirati! Priznati moramo, da je bila Ilka videti fantastično in upamo, da jo bomo v bližnji prihodnosti lahko še večkrat videli v tako zapeljivih oblačilih. 

PREBERI ŠE
Ta modni kos je navdušil številne zvezdnice!

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Ilka je na svetovnem prvenstvu, na najbolj pomembni tekmi sezone, prikazala najboljšo predstavo ter s popolnim smukom za učbenike osvojila svoje drugo odličje najžlahtnejšega sijaja na velikih tekmah. Kot je dejala po velikem zmagoslavju, je bila že na startu odločena, da se vrže dol ter vzame tisto, po kar je prišla v Are.

"Hvala za čestitke, mogoče se bom malo usedla in jokala. Že na startu sem se počutila super odločena, da se vržem dol in da odsmučam. Vedela sem, kaj to pomeni, da je start znižan, da bo malo počasneje in da se da ponekod smučati še bolj direktno in po domače 'šparati metre'. S tem ciljem sem se zagnala, da naredim vse, kar sem si zastavila. Potem je še posijalo sonce in bilo je res 's ketne'," je bila prva izjava Štuhčeve po zmagi.

V ciljni areni pa so čustva ubrala svojo pot, solze sreče, nepopisno veselje, rože, ki jih je najboljšim trem izročil velikan smučanja domačin Ingemar Stenmark, himna, in nato še podelitev kolajn ter znova himna na osrednjem trgu v Areju. Izjemen podvig Ilke Štuhec je že vpisan v zgodovino.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Kvargelj
10.02.2019, 21:26:27
Tina je neprimerno lepša, sploh pa njena urejena frizura...
jazzie12
10.02.2019, 17:43:52
wuiiii, mačka
maxsel
30.01.2019, 13:04:35
232
+21
Bravo Ilka super punca si samo tako naprej