inoT izdal prvi video: navdušil z desetimi glasovi!

Matej Arh
04.01.2019, 14:27
0
Simpatični Španec inoT, ki se je uvrstil v letošnji finale šova Slovenija ima talent, je na YouTube objavil prvi video, ki ga je poimenoval 1 moški, 10 glasov. V njem pa je dokazal tudi, da so se učne ure slovenščine še kako izplačale.

34-letniinoT, ki je na oder šova Slovenija ima talent prišel naravnost s Palme de Mallorce, z videom ni zgolj ponovno navdušil, temveč tudi presenetil, saj je marsikatera pesem, ki se jo je lotil, nepričakovana. Tako lahko med venčkom med drugim prisluhnemo pesmim, kot so Ti boš zame vedno prvi Helene Blagne, Vse je lepše, ker te ljubim, ki jo prepeva Oto Pestner, in Cvet z juga Alenke Gotar.

PREBERI ŠE
inoT odkrito: Izgubljen sem bil!

inoT je navdušil z videom '1 moški, 10 glasov' in dokazal, da še ni rekel zadnje.
inoT je navdušil z videom '1 moški, 10 glasov' in dokazal, da še ni rekel zadnje.FOTO: Miro Majcen

Ponovno lahko prislunemo tudi nekaterim pesmim, s katerimi se je že predstavil, med drugim Ledu s severa skupine Big Foot Mama in evrovizijskemu hitu Here For You dua Maraaya. Celotni video si lahko ogledate na platformi YouTube.

inoT se je pogumno preizkusil tudi v slovenščini.
inoT se je pogumno preizkusil tudi v slovenščini.FOTO: Miro Majcen

inoT je po uvrstitvi v finale sedme sezone šova Slovenija ima talent spregovoril tudi za naš portal in med drugim povedal, da je zdaj prišel čas, da v celoti pokaže, kdo je. Celoten intervju si lahko preberete TUKAJ.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Zamujene oddaje šova Slovenija ima talent vas še vedno pričakujejo na VOYO.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.