Jennifer Garner je najlepša ženska leta 2019

J.V.
25.04.2019, 10:42
0
Revija People je za najlepšo žensko leta 2019 razglasila hollywoodsko igralko Jennifer Garner.

Revija People vsako leto razglasi najbolj seksi moškega na svetu in najlepšo žensko leta. Tokrat je laskavi naziv pripadel 47-letni igralki Jennifer Garner, ki je titulo prevzela pevki Pink. Zvezdnica krasi najnovejšo naslovnico revije brez ličil, poteza, s katero je navdušila ženske po celem svetu. 

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

V velikem intervjuju za revijo, je Jennifer spregovorila o tem, kako ji uspeva ohranjati mladosten videz in neverjetno izklesano telo. Pravi, da so za njen videz na pragu 50. letih, zaslužni njeni trije otroci, 13-letna Violet, 10-letna Seraphina in 7-letni Samuel, ki jih ima igralka iz zakona z Benom Affleckom. 

Anketa
Arhiv
Ali si zvezdnica zasluži laskavi naziv?

Ali si zvezdnica zasluži laskavi naziv?

Kot je razkrila v intervjuju za revijo Harper's Bazaar, redno skrbi za kožo in jo vsak večer pred spanjem temeljito očisti. Da gre za del lepotne rutine, ki ga ne bi smela izpustiti nobena ženska, nam je pojasnila tudi kozmetologinja Anita Lunežnik in dejala, da so sicer posledice."Ena izmed njih je, da občutljivost kože prihaja na površje vedno bolj in prav tukaj se stanje poslabša in naša koža postane neživa. Poskrbimo, da kožo dobro očistimo pred spanjem in to vsekakor dvakrat. Prvič čistimo dan, drugič kožo. Dajmo ji življenje, da diha."

Jennifer doma nikoli ne zapusti brez kreme z zaščitnim faktorjem in dodaja, da doma nikoli ne nosi ličil. Kožo redno neguje z vlažilnimi kremami, ki vsebujejo retinol in imajo 'anti-age' učinek. Kar pa se tiče njenega izklesanega telesa, se Jennifer večkrat na teden poti v fitnesu in trenira pod budnim očesom osebne trenerke.

PREBERI ŠE
To je čudežna sestavina za brezhibno kožo

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke