Kaj nam prinaša nova sezona šova Ljubezen po domače?

M. A.
28.02.2019, 15:32
0
Čeprav se še vedno dobro spomnimo lanske sezone šova Ljubezen po domače, v kateri je Vesna Šošterič med drugim skovala novo priljubljeno besedo ’fačuzi’, smo več kot pripravljeni na začetek nove, že tretje sezone. Ta bo prvič na sporedu jutri ob 20.00 na POP TV, najbolj neučakani pa si jo boste lahko na VOYO ogledali že nocoj!

V lanski predstavitveni oddaji smo spoznali 11 osamljenih src, ki so se odločila, da je pomlad čas za nove začetke in nove ljubezni. Deset moških in ena ženska so vse poletje čakali na pisma in upali, da jih bo voditeljica Tanja Postružnik Koren prinesla dovolj, da bodo lahko sodelovali v šovu in na tak način morda spoznali svojo dušo dvojčico.

PREBERI ŠE
Voditeljica Ljubezni po domače iskreno spregovorila

Lani smo bili priče novim ljubeznim, enako bo tudi letos.
Lani smo bili priče novim ljubeznim, enako bo tudi letos.FOTO: POP TV

Ko smo pred časom govorili s Tanjo, nam je ta že zaupala, da jo veseli, ker je letošnji nabor kandidatov tako pester – od mladih, neizkušenih, pa do starejših, ki so bili mogoče v ljubezni že razočarani in si zdaj želijo novo pomlad v svojem življenju. Ob tem je namignila tudi to, da bomo letos sledili zgodbi kandidata, ki je sprva mislil, da lahko partnerico prej najde prek družbenih omrežij, nakar je spoznal, da so lahko tam stvari zelo dvorezne in zmanipulirane. ’V oddaji Ljubezen po domače spoznaš človeka v živo, ob tem pa poskrbimo še za zabavo in to je redkost. Jaz pa sem vesela, da se imajo ljudje dobro in da se zabavajo, ljubezen, ki se morebiti naknadno rodi, pa le zaokroži lepo zgodbo,’ dodaja Tanja.

PREBERI ŠE
Preveri, kateri kandidat iz šova Ljubezen po domače je tvoj sanjski moški

Skozi ljubezni, drame in prepire bo tudi tokrat krmarila Tanja Postružnik Koren.
Skozi ljubezni, drame in prepire bo tudi tokrat krmarila Tanja Postružnik Koren.FOTO: POP TV

Novost je tudi naslovna pesem letošnje sezone, ki sta jo odpela Manca Špik in Isaac Palma. V videospotu za pesem Po tebi mi diši ljubezen so med drugim nastopili znani obrazi iz preteklih sezon, kot sta Tamara Korošec in Renato Lužar, ki sta pred kratkim praznovala 18 mesecev zveze, kot je Tamara napisala tudi na svojem Instagramu.

PREBERI ŠE
Isaac Palma: takšno je življenje v Argentini

Manca Špik in Isaac Palma sta posnela uvodno pesem letošnje sezone.
Manca Špik in Isaac Palma sta posnela uvodno pesem letošnje sezone.FOTO: NEO VISUALS

Dobra novica za vse ljubitelje šova pa je, da bo Ljubezen po domače letos na sporedu kar dvakrat tedensko, in sicer ob petkih in sobotah ob 20.00 na POP TV. Vsak konec tedna v tej pomladi torej prinaša dvojno dozo ljubezni, najbolj neučakani pa si boste lahko prihodnjo epizodo že 24 ur vnaprej ogledali tudi na VOYO.

Letošnja pomlad prinaša nove ljubezni po domače.
Letošnja pomlad prinaša nove ljubezni po domače.FOTO: POP TV

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.