Takšno je v resnici življenje otrok Jolie-Pitt

J.V.
18.06.2019, 15:28
0
Otroci Brada Pitta in Angeline Jolie so odraščali na očeh javnosti in predvsem igralka se nikoli ni preveč trudila, da bi jih obvarovala pred mediji. Z njo potujejo, hodijo na snemalna prizorišča in jo spremljajo na različne družabne dogodke, kjer skupaj pozirajo na rdeči preprogi. Z njimi pa je pozirala tudi za revije ...

Ločitev Brada Pitta in Angeline Jolie je bila zagotovo najtežja za njunih šest otrok.
Ločitev Brada Pitta in Angeline Jolie je bila zagotovo najtežja za njunih šest otrok.FOTO: Profimedia

Ločitev Brada Pitta in Angeline Jolie je bila zagotovo najtežja za njunih šest otrok, ki so se morali privaditi na novo način življenja in sprejeti dejstvo, da njihova starša nista več skupaj. To pa seveda ni bilo vse.

Ker sta Brad in Angelina veljala za enega izmed najbolj vročih parov na svetu, je bila svetovno odmevna tudi njuna ločitev, po kateri se jima še vedno ni uspelo dogovoriti glede skrbniških pravic. Igralca imata namreč zelo različne poglede na to, kako naj bi izgledala vzgoja njunih otrok. 

Bradu menda nikoli ni bilo všeč, da otroci ne hodijo v šolo, ampak se šolajo doma, kjer imajo učitelja za vsak predmet, vključno z učitelji za glasbene instrumente. Za razliko od Angeline, jih igralec nikoli ni maral pretirano javno izpostavljati. Javno izpostavljena je bila tudi njena borba z biološko mamo njene hčerke Zahare, ki je želela videti svojo deklico, a jih hollywoodska zvezdnica ni dovolila. 

Bradu menda nikoli ni bilo všeč, da otroci ne hodijo v šolo.
Bradu menda nikoli ni bilo všeč, da otroci ne hodijo v šolo.FOTO: Profimedia

Angelini je zelo pomembno, da so njeni otorci športno aktivni, zato se vsak od njih ukvarja z vsaj eno športno aktivnostjo, učijo pa se tudi tuje jezike. 13-letna Shiloh se uči jezika, ki ga uporabljajo v Kambodži, Pax se uči vietnamsko, Maddox govori nemško in rusko, Zahara francosko, Vivienne se uči arabščino, medtem ko se njen brat dvojček uči znakovnega jezika. Ambiciozna Angelina želi, da imajo njeni otroci visoke cilje, zato je Maddoxa in Paxa že vključila v svoje delo in ju vpeljala v snemanje filmov.

Angelini je zelo pomembno, da so njeni otorci športno aktivni in da imajo visoke cilje.
Angelini je zelo pomembno, da so njeni otorci športno aktivni in da imajo visoke cilje.FOTO: Profimedia

 

 

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.