Katarina Čas ima po novem fru fru in krajše lase

J.V.
20.04.2019, 14:54
3
Nova frizura priljubljene igralke Katarine Čas, je zagotovo eden od najbolj vročih spomladanskih trendov in priznati moramo, da ji zelo pristaja!

42-letna igralka Katarina Čas ni presenetila le z novo skladbo, ki nosi naslov Imaginative man, ampak tudi z novo frizuro. Ena na najuspešnejših slovenskih igralk, se je namreč odločila za priljubljen paž srednje dolžine, novi frizuri pa dodala piko na i in se odločila za fru fru. Priznati moramo, da ji nova, osvežena frizura zelo pristaja!

PREBERI ŠE
Barva las, ki je navdušila Katarino Čas, bo hit leta

Navdušila pa nas ni le s spremembo videza, ampak tudi z novo skladbo, ki je nastala v sodelovanju z Martinom Štibernikom, pod besedilo pesmi pa se je podpisal Mitja Novljan. Gre za novo pesem v sklopu njenega projekta K.A.T.

V zadnjih tednih je krožilo tudi veliko govoric, da naj bi se Katarina zapletla v romanco s pevcem skupine Siddharta Tomijem Megličem. Ta se je namreč pred časom razšel z voditeljico šova Zvezde plešejo Taro Zupančič. No, na koncu se je izkazalo, da njegovo srce ne greje Katarina, ampak temnolasa Maja iz Kopra. 

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke