Lepa hčerka hrvaške predsednice se seli čez lužo

J.V.
21.05.2019, 14:04
14
Katarina Kitarović, hčerka hrvaške predsednice Kolinde Grabar-Kitarović, ni le lepa kot njena mama, ampak tudi pametna. Po poročanju hrvaških medijev so jo namreč pred kratkim sprejeli na priznano ameriško univerzo Harvard, kamor se odpravlja to jesen.

Katarina Kitarović se je po poročanju Jutranjega lista vpisala na ameriško univerzo Harvard, kjer bo študij začela to jesen. To pa ni edina ameriška univerza, na katero se je 18-letnica vpisala. Sprejeli so jo menda tudi na tri druge svetovno priznane univerze, med drugim tudi na Stanford in Columbio, na koncu pa se je odločila za Harvard.

PREBERI ŠE
Hrvaška predsednica navdušila z novo frizuro

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Hrvaški mediji poročajo, da je na testu sposobnosti, ki v Ameriki služi kot sprejemni izpit na univerzo, dosegla enega od stotih najvišjih rezultatov na svetu. Kar ji je med drugim prineslo tudi štipendijo.

Hčerka hrvaške predsednice pa ni le pridna učenka, ampak tudi zelo uspešna športnica s številnimi uspehi. Med tistimi, na katere je najbolj ponosna, je zagotovo osvojitev državnega prvenstva v umetnostnem drsanju.

Čeprav je Kolinda Grabar-Kitarović zagotovo zelo ponosna na svojo 18-letno hčerko, smo prepričani, da jo bo zelo pogrešala, medtem ko bo tisoče kilometrov oddaljena od doma. 

PREBERI ŠE
Hrvaška predsednica v stajlingu, ki se ga ne bi branila niti Melania