Lady Gaga končno iskreno o razmerju z Bradleyjem Cooperjem

M. A.
28.02.2019, 13:43
1
Le nekaj dni potem, ko je uresničila svoje dolgoletne sanje in osvojila oskarja za pesem Shallow v filmu Zvezda je rojena (A Star Is Born), se je ameriška pop zvezdnica Lady Gaga oglasila v pogovornem šovu Jimmyja Kimmela, kjer je končno glasno spregovorila tudi o govoricah, da se med njo in Bradleyjem Cooperjem nekaj plete in da je zato zapustila svojega zaročenca Christiana Carina.

’Ko sem osvojila oskarja, se mi je pred očmi zvrtela vsa moja umetniška pot,’ je povedala Lady Gaga in dejala, da je razmišljala o trenutkih, ko je sedela na stopnicah svojega najetega stanovanja v New Yorku in razmišljala, kako ji bo ponovno uspelo po stopnicah spraviti svoje klaviature. ’A to je tisto, kar sem povedala že v govoru. Če trdo delaš, se ti bo splačalo,’ je dejala še vedno ganjena Lady Gaga, ki je med drugim voditelju zaupala tudi, da je imela službo že od svojega 14. leta.

PREBERI ŠE
Hlepela je po slavi, spoznala pa tudi njeno temno plat

Ljubeči dotiki in pogledi med Gago in Bradleyjem so spodbudili številna ugibanja.
Ljubeči dotiki in pogledi med Gago in Bradleyjem so spodbudili številna ugibanja.FOTO: Profimedia

Končno pa je spregovorila tudi o Bradleyju Cooperju in njuni neverjetni kemiji. ’Družbena omrežja so stranišče interneta, kar pa so naredile pop kulturi, je naravnost strašno. Ljudje so videli ljubezen in to smo hoteli, da vidite, saj jeShallow ljubezenska pesem v ljubezenskem filmu. Vse, kar ste videli na oskarjih, vso postavitev, najino interakcijo, vse je režiral Bradley. Dala sem mu popoln nadzor, saj je tudi film naredil on. Nekoč sem več let nastopala objeta s Tonyjem Bennettom, zdaj je tako z Bradleyjem,’ je dejala in dokončno zanikala vse govorice o tem, da se med njo in Bradleyjem karkoli plete.

PREBERI ŠE
Lady Gaga in Bradley Cooper v živo odpela Shallow in navdušila (VIDEO)

Pred nekaj leti je Gaga nastopala s Tonyjem Bennettom, do katerega je bila enako ljubeča kot do Bradleyja.
Pred nekaj leti je Gaga nastopala s Tonyjem Bennettom, do katerega je bila enako ljubeča kot do Bradleyja.FOTO: Instagram

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Alex Trefalt
28.02.2019, 19:53:32
sure,sure