Kandidat Ljubezni po domače soočil tekmovalko

M. A.
08.03.2019, 8:03
0
’Na Facebooku mi je govorila ene stvari, v resnici pa se dogajajo druge,’ bo v nocojšnji oddaji Ljubezni po domače, ki je že na voljo na VOYO, potožil kandidat Tomaž Bizjak. Ali se bo ljubezenska pravljica končala, še preden se bo dodobro začela?

Zagotovo je tudi za tabo že kak slab prvi zmenek.
Zagotovo je tudi za tabo že kak slab prvi zmenek.FOTO: iStock

Že nekaj tednov pred začetkom nove sezone šova Ljubezen po domače smo poklepetali z voditeljico Tanjo Postružnik Korenin ko smo jo vprašali, če nam lahko kaj namigne o prihajajoči sezoni, nam je med drugim zaupala, da bomo spremljali kandidata, ki je sprva mislil, da lahko partnerko prej najde prek družbenih omrežij, nakar je spoznal, da so lahko tam stvari zelo dvorezne, prikrite, zmanipulirane.

PREBERI ŠE
Najbolj zaželena brata v Sloveniji ostajata v šovu

Prepričani smo, da bomo po ogledu današnje epizode, ki na POP TV prihaja ob 20.00, medtem ko jo najbolj nestrpni že lahko vidite na VOYO, ugotovili, o kom govori. Tomaž Bizjak bo na prvem zmenku eno izmed deklet namreč soočil s tem, da sta v preteklosti že govorila prek Facebooka, kjer pa naj bi bilo to dekle povsem drugačno, povrhu vsega pa naj bi Tomažu na ušesa prišle tudi druge govorice … Več bo torej jasnega nocoj ob 20.00.

Tomaž bo na zmenku eno izmed kandidatk soočil z govoricami, ki so mu prišle na uho.
Tomaž bo na zmenku eno izmed kandidatk soočil z govoricami, ki so mu prišle na uho.FOTO: POP TV

Čeprav star pregovor pravi, da slab začetek pomeni dober konec, pa nismo prepričani, da to velja tudi v ljubezni. Zagotovo je tudi za tabo že kak slab prvi zmenek, na katerem si mogoče fanta že ujela na laži, zato spodaj objavljamo seznam najpogostejših laži, ki jih moški izrečejo na prvem zmenku.

PREBERI ŠE
Preveri, kateri kandidat iz šova Ljubezen po domače je tvoj sanjski moški

1. Finančni status

Marsikateri moški je še vedno prepričan, da ženske ne morejo poskrbeti same zase oz. da iščejo nekoga, ki bo zanje skrbel, zato se želijo prikazati kot nekdo, ki to lahko omogoči. Ne glede na to, kakšno plačo prejema ali kakšne kredite si je nakopal na grbo, bo marsikateri moški svojo finančno situacijo prikazal veliko boljšo, kot je morda temu tako v resnici. Morda pa bo na koncu zmenka predlagal, da si razdelita račun?

2. Stanovanjski problem

Sploh ni pomembno, ali živi sam ali pa je še vedno pri starših, mogoče ima cimre, a skoraj zagotovo bo poskušal situacijo olepšati. Če bo opisal situacijo, v kateri se nahaja, kot trenutno, najbrž temu ni tako.

Prvi zmenki so čas spoznavanja, marsikdo pa se želi ob tem prikazati na najboljši možni način.
Prvi zmenki so čas spoznavanja, marsikdo pa se želi ob tem prikazati na najboljši možni način.FOTO: iStock

3. Druge ženske

Ta točka bi morala najverjetneje zasesti kar prvo mesto, saj si zagotovo nobena ne želi časa zapravljati z moškim, ki ni prost. Če je odločen, da bo lagal, iz njega ne boš izsilila resnice in tudi prav je, da prvega zmenka ne začneš z dvomom. A če je kasneje pogosto odsoten, nima časa ali pa se dlje časa ne javi, je najverjetneje v ozadju več, kot želi, da bi izvedela.

PREBERI ŠE
Kaj nam prinaša nova sezona šova Ljubezen po domače?

4. Pretekla razmerja

Ni prijetno, če po nekaj zmenkih ugotoviš, da si se zagledala v fanta, ki še vedno preboleva bivšo, a tudi to je pogost razlog, zakaj se fantje podajo na zmenke. Ne bodi preveč zvedava, a mogoče ne škodi, če ga povprašaš, kje je šlo narobe nazadnje, seveda pa boš morala tudi ti z njim deliti resnico o bivšem fantu.

Nocojšnji del šova Ljubezen po domače vas že čaka na VOYO.

5. Iskrenost

Če potegnemo črto, je skupna točka iskrenost. Nikoli ne moremo vedeti, ali je oseba, ki jo spoznavamo, iskrena ali ne. Enako je pri prijateljih in sodelavcih, zato nam preprosto ne preostane drugega, kot da zaupamo, a smo ob tem vseeno pozorni. Slabe izkušnje nas bodo nekaj naučile, dobre pa bodo nekaj prinesle. Pomembno pa je, da nikoli ne zapremo svojega srca, saj s tem škodujemo le sebi.

Tomaž Bizjak bo dokazal, da je iskren in brez dlake na jeziku.
Tomaž Bizjak bo dokazal, da je iskren in brez dlake na jeziku.FOTO: POP TV