Lepotica in zver: turška serija, ki vas bo v hipu zasvojila!

zadovoljna.si
22.11.2018, 9:30
1
Če ste bile tudi ve velike oboževalke turške serije Moja boš, vas bo razveselila novica, da 10.12. na POP TV prihaja nova turška ljubezenska drama Lepotica in zver, brez katere si v prihajajočih mesecih ne boste znale predstavljati življenja!

Ferhat in Asli sta kot ogenj in morje, kot črna in bela, kot sonce in luna.
Ferhat in Asli sta kot ogenj in morje, kot črna in bela, kot sonce in luna.FOTO: POP TV

Mrzli zimski večeri so kot nalašč za spremljanje priljubljenih serij, med katerimi bo to sezono kraljeva nova turška ljubezenska drama Lepotica in zver. Glavna junaka sta Ferhat in Asli, ki sta ju upodobila Ibrahim Celikkol in Birce Akalay.Lika sta
kot ogenj in morje, kot črna in bela, kot sonce in luna. Med seboj si namreč ne bi mogla biti bolj različna.

Preden se je začel ukvarjati z igro, je bil uspešen model.
Preden se je začel ukvarjati z igro, je bil uspešen model.FOTO: POP TV

Kdo je Ibrahim Celikkol?

Ibrahim se je rodil 14. februarja 1982 v Turčiji in danes velja za enega izmed najbolj priljubljenih turških igralcev. Nekdanji košarkaš in model, je po mamini strani grškega porekla, po očetovi strani pa arabskega. Ko je bil star 18 let, je Ibrahimu umrl oče, sicer pa ima postavni igralec še sestro. V enem od intervjujev je dejal, da za enega največjih uspehov v svojem življenju šteje to, da je mami in sestri lahko kupil hišo. V turški seriji Lepotica in zver Ibrahim igra 33-letnega Ferhata, ki je pri 11 letih priča očetovemu umoru. V tistem trenutku nedolžen fant postane vpet v umazane posle svojega strica Namika in prestopi na temačno stran, kjer ni usmiljenja. 

V vlogi Asli blesti Birce Akalay

Birce v Turčiji velja za eno izmed najbolj očarljivih igralk, ki je v zadnjih letih postala tudi svetovno znana. Za njo je več kot 20 filmov in vloge v številnih serijah, veliko prepoznavnosti pa ji je prineslo tudi tekmovanje za Miss Turčije, na katerem se je uvrstila v finale. Kasneje je Birce vodila tudi športna poročila na nacionalni televiziji  Turčiji in številne televizijske oddaje, uveljavila pa se je tudi kot modna ikona. Ena njenih opaznejših vlog je bila v seriji 'The Little Lord', na snemanju katere je spoznala tudi svojega moža Sarpa Levendoglua, s katerim naj bi se lani ločila. V zadnjih letih je lepa zvezdnica postala najbolj iskana turkiška igralka na internetu. V turški ljubezenski drami Lepotica in zver Birce igra 32-letno Asli, ki je oboževan in ljubljen otrok v svoji družini. Ko je bila v srednji šoli je izgubila očeta, tragični dogodek pa je zaznamoval vso družino. A to ji ne vzame upanja in Asli postane uspešna kirurginja, ki ljubi svoje življenje. 

V turški ljubezenski drami Lepotica in zver Birce igra 32-letno Asli, ki je oboževan in ljubljen otrok v svoji družini.
V turški ljubezenski drami Lepotica in zver Birce igra 32-letno Asli, ki je oboževan in ljubljen otrok v svoji družini.FOTO: POP TV

Asli je lepa in uspešna zdravnica, ki nekega dne naleti na hladnokrvnega in neustrašnega morilca s temačno skrivnostjo. Njuni poti se prekrižata, ko mora Asli pomagati ranjencu, ki ga je ustrelil ravno Ferhat. Zato se tudi ona znajde na njegovem seznamu žrtev. A usoda zmeraj poskrbi, da se zgodbe zapletejo. Ali je možna ljubezen med žensko, ki rešuje življenja in moškim, ki jih ugaša? Ferhat zmore premagati vse, ne pa ovir do ljubezni. Ko se ljubezen zdi nemogoča, opeče duše tistih, ki se ne spremenijo in jim vlada, vse dokler ji ne ubežijo. Ljubezen je edini zapor, v katerem smo radi ujeti, mar ne?

Poglejte si novo ljubezensko dramo Lepotica in zver, 10. 12. 2018, na POP TV.

Lepotica in zver
Lepotica in zver

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

NeGaBiksat
03.12.2018, 21:24:01
Super fsi komaj čakamo...čuj