Lina Kuduzović presenetila s fotografijo v kopalkah, ki so trend poletja

J.V.
22.07.2019, 18:25
9
Lina Kuduzovič, ki je leta 2010 s svojim angelskim glasom prepričala Slovenijo v šovu Slovenija ima talent, te dni počitnikuje na hrvaški obali, kjer je priljubljena najstnica posnela tudi nekaj morskih foto utrinkov za svojih 43 tisoč sledilcev na družbenem omrežju Instagram.

Lina Kuduzović tako kot marsikateri drugi znani Slovenec te dni uživa v poletju. Sodeč po fotografijah na družbenem omrežju Instagram, mlada pevka počitnikuje na hrvaški obali, natančneje na Dugem otoku, kjer se skriva nekaj najlepših hrvaških plaž in zalivov. In v enem od njih so nastale tudi fotografije, na katerih Lina pozira v enodelnih črnih kopalkah, ki so to poletje med modnimi navdušenkami ponovno velik hit. 

PREBERI ŠE
Najbolj seksi enodelne kopalke tega poletja

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Spomnimo ...

Lino smo lani gostili v naši rubriki #TBT. To je bil za zmagovalko šova Slovenija ima talent eden daljših video intervjujev po letu 2010, v pogovoru pa smo obujali tudi spomine na njeno veliko zmago. Komaj sedem let je namreč imela, a si je upala stopiti na veliki oder šova Slovenija ima talent, kjer je Slovenijo očarala s svojo ljubkostjo in talentom. 

"Trenutka, ko je mala Lina zakorala na oder talentov in zapela, nikoli ne bom pozabil. To je eden tistih nepozabnih trenutkov v življenju, ki ostanejo s teboj za vedno. Vse je opravila kot "velika". S široko odprtimi očmi, ponosno in samozavestno, brez kančka treme. Resnično me je ganila s svojim petjem. Naj sem se še tako trudil, nisem mogel premagati prihajajočih solz, ki pa se jih niti malo ne sramujem. Zdaj veliko večji Lini želim še veliko uspehov in vso srečo," nam je svoje spomine na Linine nastope zaupal Brane Kastelic.

Pogovor z Lino si lahko ogledate na spodnji povezavi, druga sezona #TBTpogovorov s preteklimi udeleženci resničnostnih šovov pa se vrača1. avgusta na Zadovoljna.si. 

PREBERI ŠE
TBT: Lina Kuduzović - celotni pogovor