Najbolj zaželena brata v Sloveniji ostajata v šovu

M. A.
28.02.2019, 15:32
0
Pred nami je pomlad, ki po hladni zimi ne bo ogrela le ozračja, ampak kar tretje leto zapored tudi naša srca. Tudi to pomlad bomo namreč preživeli v znamenju ljubezni; na TV ekrane se je vrnil najbolj priljubljen šov te pomladi, Ljubezen po domače, v katerem pa bo tokrat ljubezen iskalo kar sedem src.

Čeprav je na novo priložnost v ljubezni upalo enajst src, pa se bodo morali štirje znajti sami, saj je voditeljica Tanja Postružnik Koren v prvi oddaji razkrila, da je dovolj pisem dobilo sedem kandidatov – oz. če smo natančnejši, šest kandidatov in ena kandidatka. S Tanjo smo sicer klepetali že pred začetkom sezone, ko nam je namignila, kaj vse lahko letos pričakujemo

Darja Tomažin je bila prva, ki jo je Tanja odrešila negotovosti, že pred začetkom pa je pogumna kandidatka povedala, da si želi pridne in poštene moške, ki obvladajo zakomplicirane ženske. Darja se je razveselila številnih pisem, ki jih je z velikim nasmehom prebrala, zdaj pa je pred njo težja naloga, da med številnimi snubci izbere šest tistih, ki jih bo spoznala v živo. Naloga zagotovo ni enostavna, saj izbira med raznoliko ’ponudbo’, najbolj pa jo je presenetil Nejc, ki je od nje mlajši skoraj 20 let. ’Pustiva se presenetiti, mogoče se pa ujameva,’ ji je zapisal.

Darji Tomažin so številna pisma na obraz narisala velik nasmeh.
Darji Tomažin so številna pisma na obraz narisala velik nasmeh.FOTO: POP TV

Brata Hafner, Jaka in Gašper, ki ju je Tanja označila kar za ’najbolj zaželena brata v Sloveniji’, prav tako ostajata v šovu, čeprav je Tanja sprva Jako potegnila za nos, češ da zanj nima dovolj pisem. Še več, ena tekmovalka, Kaja, je pisala celo obema, poslala jima je celo enako pismo, zato se že nestrpno sprašujemo, ali jo bo kateri od bratov izbral. Ali se bosta za njo morebiti celo sprla?

PREBERI ŠE
Voditeljica Ljubezni po domače iskreno spregovorila

Brata Hafner sta prejela pismo istega dekleta.
Brata Hafner sta prejela pismo istega dekleta.FOTO: POP TV

Da za ljubezen in tveganje ni nikoli prepozno, dokazuje tudi Milan Tržan, ki je bil že pred Tanjinim prihodom povsem samozavesten in prepričan, da bo dobil dovolj pisem. Ni se motil in že na prvi pogled so ga številne fotografije prijavljenih žensk navdušile, med njimi pa je prepoznal tudi Emo, ki smo jo že spoznali v 1. sezoni šova, ko je želela osvojiti Tomaža Kržiča. Milan je sicer že namignil, da ima med prijavljenimi tekmovalkami že eno favoritinjo, več pa zaenkrat ni želel razkriti.

Milan je že med branjem pisem izbral svojo favoritko.
Milan je že med branjem pisem izbral svojo favoritko.FOTO: POP TV

Da bo prejel dovolj pisem, je verjel tudi Miha Božič, ki mu je Tanja povedala, da je bil odziv po njegovi predstavitvi izjemen. Pisma je Miha z veseljem prebral, povedal pa tudi, da ga ne moti, če bi imele ženske, ki so mu pisale, otroke. Zdaj mora tudi sam izbrati šest kandidatk, ki jih bo povabil na prve hitre zmenke v živo.

PREBERI ŠE
Preveri, kateri kandidat iz šova Ljubezen po domače je tvoj sanjski moški

Pred Miho je sladka naloga: izmed številnih pisem mora izbrati tistih šest, ki so ga najbolj prepričala.
Pred Miho je sladka naloga: izmed številnih pisem mora izbrati tistih šest, ki so ga najbolj prepričala.FOTO: POP TV

Žal pa vsem ni uspelo dobiti dovolj pisem, da bi nadaljevali v šovu. Kristjan Gričnik je dobil tri pisma, a kot pravi sam, mu je dosti deklet pisalo že na ’Facebuk’, poleg tega pa je tudi Tanja tista, ki vedno pravi:’Če je tista prava, je dovolj eno pismo!’. Morda je pravo pismo dobil tudi Marko Jus, ki mu je Tanja prinesla zgolj enega, v negotovosti pa tako ostajajo še Andrej Jeraj, Janez Kucler, Jože Rožen in Tomaž Bizjak, v šovu pa sta le še dve prosti mesti.

Na odgovor, kdo sta kandidata, ki sta navdušila zadostno število gledalk, pa ne boste čakali dolgo, saj je nova epizoda šova Ljubezen po domače na sporedu že nocoj ob 20.00 na POP TV, najbolj neučakani pa si jo lahko že zdaj ogledate na VOYO.

Najbolj nestrpni si lahko 2. epizodo šova Ljubezen po domače že zdaj ogledate na VOYO.

Tretjo sezono šova Ljubezen po domače boste lahko letos spremljali ob petkih in sobotah ob 20.00 na POP TV.
Tretjo sezono šova Ljubezen po domače boste lahko letos spremljali ob petkih in sobotah ob 20.00 na POP TV.FOTO: POP TV

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.