Temu se je morala Meghan odpovedati!

M. A.
24.05.2018, 6:08
0
Meghan Markle je končno postala uradna članica britanske kraljeve družine. S tem pa niso prišle samo pravice, ampak tudi dolžnosti.

Meghan Markle
Meghan MarkleFOTO: Profimedia

Nohti morajo biti kratki, urejeni, predvsem pa pobarvani z naravnimi toni.
Nohti morajo biti kratki, urejeni, predvsem pa pobarvani z naravnimi toni.FOTO: Profimedia

Meghan Markle oz. Meghan, vojvodinja Susseška, se je morala že pred poroko odpovedati družbenim omrežjem. Zdaj, ko je postala uradna članica britanske kraljeve družine, pa se je morala odpovedati še laku za nohte. Ne sicer vsem, le odtenkom, ki ne spadajo v 'naravne'. Torej skoraj vsem.

Seveda ne samo določenim odtenkom, prepovedani so tudi umetni nohti in celo poslikava nohtov, ki je trenutno sicer precej v trendu. Kraljica Elizabeta II.pa takšen izgled ocenjuje kot vulgaren, zato je vsem članicam kraljeve družine strogo prepovedan. Meghan, za katero je znano, da si malce prilagaja stroga pravila britanske monarhije, se je od zaroke dalje sicer v javnosti že pojavila z rožnatim odtenkom na nohtih.

Kraljica Elizabeta II. sicer že vse od leta 1989 uporablja enak odtenek za nohte, imenuje se 'baletni čeveljci'.

Meghan Markle lak za nohte
Meghan Markle lak za nohteFOTO: Profimedia

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.