Melania Trump postala senzacija večera

J.V.
13.06.2018, 10:29
1
Melania Trump se je na sceno vrnila kot prava zvezda in na nedavnem dogodku ponovno navdušila z izbiro večerne obleke, ki je bila v trenutku razprodana. Razlog za to je tudi dejstvo, da je bila obleka na razprodaji.

Po daljši medijski odsotnosti zaradi okrevanja po operaciji ledvice, se je Melania Trump vrnila k opravljanju dolžnosti prve dame. Tako sta se s soprogom Donaldom Trumpom v ponedeljek zvečer udeležila gala dogodka v Washingtonu. 

Je Melania poskušala zbežati?

Nekdanja slovenska manekenka pa je za to posebno priložnost izbrala prekrasno večerno obleko črno-srebrne barve, ki je bila takrat ravno znižana. Zato nas ne preseneča dejstvo, da je bila v trenutku razprodana.

Gre za obleko nemške modne hiše Escada, ki sicer stane 4200 evrov, na razprodaji pa je bila njena cena 'samo' 1900 evrov. Melania je bil v njej videti zelo glamurozno in elegantno.

Če kdaj, potem bi zdaj morala narediti selfie ...

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Arija7
13.06.2018, 18:54:54
5 1
+4
V ponedeljek zvečer je bil Kramp v Juzni Koreji in ne v Washingtonu.