Sašo Avsenik presenetil oboževalce

zadovoljna.si
24.06.2019, 13:39
0
Ansambel Saša Avsenika po dveh letih izdaja novo avtorsko skladbo z naslovom Skozi leta.

Ansambel Saša Avsenika
Ansambel Saša AvsenikaFOTO: Arhiv izvajalca

Pod čutni, ljubezensko obarvani valček sta se kot avtorja melodije podpisala Sašo Avsenik in Matjaž Vlašič, kot avtor teksta pa Jan Plestenjak. Kot solistka v skladbi se tokrat predstavlja Lucija Selak, ki so jo fantje lani srečali na eni od veselic na Dolenjskem, njen občutek za interpretacijo in izvajanje besedila pa jim je ostal tako v spominu, da so jo povabili k sodelovanju snemanja skladbe Skozi leta. Zanjo je to hkrati tudi debi v narodnozabavni glasbi.

PREBERI ŠE
Takšen odnos imata Sašo in Monika Avsenik po nekaj letih odtujenosti

PREBERI ŠE
Priznanje Saša Avsenika marsikoga presenetilo

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Sašo Avsenik je ob izidu skladbe povedal:»V to skladbo vlagamo vse, kar smo v desetih letih pridobili in se naučili, to je avtorstvo, glasbeno znanje, čustva in ustvarjalnost. Naj ji ob izidu zaželimo le eno: 'Naj ostane skozi leta!'«

Skupina je spot za skladbo Skozi leta posnela v občini Solčava. Slednji se ob tej priložnosti zahvaljujejo za vso podporo in organizacijo. Spot bo gledalce popeljal po Logarski dolini, Solčavi, Robanovem kotu in okoliških krajih. Je delo produkcijske ekipe Novisuals, režijo pa je tokrat prevzelIgor Pečoler. Kot zanimivost naj omenimo, da je v spotu nastopil tudi 2-letni sin Aleša Jurmana, basista ansambla.

Ansambel Saša Avsenika s skladbo Skozi leta znova dokazuje, da je ena glavnih vrlin glasbe, da združuje. Bodisi tri zares uspešne slovenske avtorje oziroma interprete bodisi turistične destinacije v Sloveniji bodisi dvoje src v skupno življenje.

PREBERI ŠE
Sašo Avsenik za hčerko izbral lepo slovensko ime

PREBERI ŠE
Kdo je Monika Avsenik, ki vedno bolj navdušuje Slovence?

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.