Tako se je Ines Erbus zahvalila oboževalcem

zadovoljna.si
01.08.2018, 7:55
0
Se še spomnite simpatične Ines Erbus, ki smo jo leta 2016 spremljali v oddaji Znan obraz ima svoj glas? Za priljubljeno pevko je letošnje poletje zelo vroče, te dni pa se predstavlja tudi z novim videospotom!

Ines Erbus trenutno velja za eno izmed najbolj zaželenih pevk pri nas, večina pa se je še danes tudi dobro spomni iz oddaje Znan obraz ima svoj glas, v kateri nas je navdušila s številnimi preobrazbami. Svoj talent za igranje pa je imela pred kratkim priložnost pokazati tudi na snemanju njenega novega spota.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

V novem videospotu za pesem TI I JA se Ines namreč pojavlja kot princeska in huliganka istočasno, v enem kadru in slovensko videoprodukcijo dviguje na novo raven. Prepeva si “ Ti i ja smo kombinacija” in komentira, da vsak v sebi skriva več plati, da pa je sama v sebi našla pravo kombinacijo. Spot, pod katerega se je podpisal Niko Karo (Karo media), je posnet v pravljičnem dvorcu Empirej na Hrvaškem, poleg zanimivega scenarija v spotu pa pevka drzno pozira tudi s pravo kačo.

PREBERI ŠE
Se spomnite Ines? Odkar je šla pod nož, je neprepoznavna!

25-letnico to poletje lahko spremljamo po vsej Sloveniji in na Hrvaškem, pretekli vikend pa jo je pričakalo tudi prav posebno presenečenje njenih oboževalcev. Po samo treh dneh od premiere so v en glas zapeli njen najnovejši hit  in Ines pustili brez besed.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke