Danes se za njo tepejo, nekoč pa ...

M. A.
25.05.2018, 12:37
2
Londonska stilistka Juliet Angus je razkrila, da Meghan Markle ni bilo vedno tako lahko najti primerne obleke.

Poročno obleko je oblikovala Clare Waight Keller iz modne hiše Givenchy.
Poročno obleko je oblikovala Clare Waight Keller iz modne hiše Givenchy.FOTO: AP

Meghan Markle, ki je minulo soboto, ko se je poročila s princem Harryjem, prevzela naziv Meghan, vojvodinja Susseška, je na poroki nosila prekrasno poročno obleko modne hiše Givenchy, za večerno zabavo pa je navdušila v kreaciji Stelle McCartney.

Temu se je morala Meghan odpovedati!

Bivši igralki, ki je med letoma 2011 in 2017 igrala v seriji Nepremagljivi dvojec (Suits), pa ni bilo vedno tako lahko dobiti obleke najbolj zvenečih imen modne industrije. Londonska stilistka Juliet Angus je na svojem Instagramu pod Meghanino fotografijo zapisala, da se še zdaj spominja Meghanine promocijske turneje v Londonu leta 2013, ko Meghan ni želel obleči nihče, saj ni bila dovolj znana. Na koncu se je na premieri filma The Hunger Games: Catching Fire pojavila v kreaciji Alexandra McQueena

Kraljeva poroka: napaka, ki jo je opazil malokdo!

'Ponosna in počaščena sem, da se je vojvodinja Susseška za večerni sprejem odločila za mojo in s tem britansko obleko,' je za medije spregovorila Stella McCartney. Očitno je čas, ko se je Meghan spraševala, kdo jo bo oblekel, za vedno minil.

Takole je leta 2013 pozirala v Londonu v obleki Alexandra McQueena.
Takole je leta 2013 pozirala v Londonu v obleki Alexandra McQueena.FOTO: Profimedia

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

majazmaja2
30.05.2018, 18:13:51
1 0
+1
Ja res fino, če je tvoja edina težava v življenju ta, da te 'noče nihče obleči' - poleg tega imaš pa na računu nekaj milijonov. Jaz bi si v tem primeru cunjo kupila sama ali pa bi si jo izposodila - London le ni neko selo ...
tantadruj1
25.05.2018, 12:55:39
16 1
+15
hudo res. človek ob naslovu pomisli na kakšne resne težave..