Ste videle, kaj počneta Arnej in Tjaša? Mi smo ostali brez besed!

J.V.
17.07.2019, 7:39
0
Plesalka ob drogu Tjaša Dobravec, ki je postala velika zmagovalka zadnje sezone šova Slovenija ima talent, in Arnej Ivkovič, ki je skupaj s Tanjo Žagar osvojil pokal v šovu Zvezde plešejo, sta združila moči. In glede na posnetke, ki sta jih delila na družbenem omrežju Instagram, pripravljata nekaj res posebnega. Mi že komaj čakamo končni rezultat!

Se spomnite plesalke ob droguTjaše Dobravec, ki je osvojila Slovenijo s svojim nastopom v zadnji sezoni šova Slovenija ima talent? S svojo edinstveno točko na spiralastem drogu je takrat odnesla naziv zmagovalke in 50.000 evrov, v intervjuju pa nam je razkrila, zdaj zagotovo nima nobenega razloga več, da ne bi verjela vase. "Pustim se presenetiti, kam me bo zapeljala pot," je takrat dejala in očitno je na tej poti spoznala tudi plesalca Arneja Ivkoviča, ki je skupaj s Tanjo Žagar to pomlad osvojil plesni pokal v šovu Zvezde plešejo. 

Ko je simpatični plesalec na družbenem omrežju delil posnetek njune prve vaje, nas je navdušil in seveda smo takoj želeli vedeti, kaj s Tjašo pripravljata. 

"Oba rada pleševa. Tjaša je bila moj poskusni zajček za Zvezde plešejo, kjer sva se pravzaprav spoznala in postala zelo dobra prijatelja. Kako mi je šlo? Hmm ... Vse zgleda veliko lažje, kot pa je potem v resnici. Priznam, da so me roke in celotno telo kar bolele," nam je zaupal Arnej, Tjaša pa je dodala: "Ja, pač telo se mora navaditi, čaka pa naju še veliko dela. O tem, kaj pripravljava, pa naj še zaenkrat ostane mala skrivnost."

Arnej in Tanja sta osvojila plesni pokal zadnje sezone šova Zvezde plešejo.
Arnej in Tanja sta osvojila plesni pokal zadnje sezone šova Zvezde plešejo.FOTO: Miro Majcen