Branko razkril resnico o odnosu z Darjo, a veš

M. A.
05.07.2019, 13:10
4
Čeprav je Darja Tomažin v oddaji Ljubezen po domači na romantični izlet povabila Marka Posavca, pa jo je na finalno srečanja spremljal Branko Cvek. Ta nam je v pogovoru med drugim razkril tudi to, v kakšnem odnosu sta danes z Darjo.

Darja in Branko sta danes dobra prijatelja.
Darja in Branko sta danes dobra prijatelja.FOTO: POP TV

Branko, boril si se za Darjino srce, nisi šel na izlet, si pa na srečanju. Kako bi ocenil celotno izkušnjo?

Po eni strani nismo bili nič kaj delavni, a veš, ona pa je imela občutek, da bi morali delati. Ljubezensko pa ne vem … pol pol. Ona ni pokazala preveč čustev, mi pa posledično tudi ne. Kakorkoli smo naredili, je bilo narobe, posledično pa ni prišlo do pravega stika, a veš? Najprej smo bili štirje, potem so odpadali … v finalu pa se je odločila za Marka. Že ve, zakaj se je tako odločila. V redu je bilo, ampak mi smo mogoče malo preveč vajeni mestnega življenja, ona pa dela na deželi. Ne vem pa, kaj bo, jaz se ne bi preselil k njej, ona pa ne v Ljubljano. Je pa bila zanimiva in dobra izkušnja.

Si bil presenečen, da te je povabila na srečanje?

Ne vem. Mogoče jo je zmotilo, da pri Marku ni bilo pravega interesa, potem pa je poskusila še pri meni. Ampak pri meni je enako.

Kako pa bi potem zdaj opisal svoj odnos z Darjo?

Pa ne, zagotovo bova ostala prijatelja. Že na začetku je povedala, da želi delati tudi na promociji svojega posestva, kar imam jaz v malem prstu. Zdaj je ona na potezi, odvisno, kaj si želi narediti. Veze imam, lahko bi kaj naredil, naj pove ona. Lahko pa tudi med delom pride do kakšne iskrice.

PREBERI ŠE
Prihaja prvi dojenček šova Ljubezen po domače!

PREBERI ŠE
Ljubezen po domače: To so top izjave letošnje sezone!

PREBERI ŠE
Veliko razkritje: Kdo je skupaj in kdo je šel narazen?

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

akam
07.07.2019, 7:16:53
Dobro, da se je izjasnil, da ne namerava priti na kmetijo zivet. Lahko sta pa loverja. Bi se iskre kresale
JOSEPH HAYDN
06.07.2019, 19:13:18
71
+6
Tole pa je izčrpen intervju bravo novinar
resslovenka
06.07.2019, 10:02:02
93
+6
Car 😊👍
A si ti mal bogi
06.07.2019, 9:18:40
93
+6
Branko zasluži