'Mislila sem, da gre oče na službeno pot, potem pa sem izvedela resnico.'

M. A.
08.06.2019, 21:14
0
Ko se v odnosu pojavijo težave, se jim odrasli včasih pustimo tako prevzeti, da ne pomislimo na tiste, ki so za to najmanj krivi – otroke, ki so morebiti neme priče dogodkom v našem življenju. Tako se je zgodilo tudi v primeru družine Ciglar iz Petanjcov, ki smo jo spoznali v okviru nocojšnje epizode oddaje Delovna akcija.

Mojstri Delovne akcije so tudi tokrat neumorno delali.
Mojstri Delovne akcije so tudi tokrat neumorno delali.FOTO: POP TV

Da ima Ana Praznik mehko srce, ki želi pomagati preštevilnim družinam, ki bivajo v slabih razmerah, ni nobena skrivnost, prav tako pa vemo, da želi predvsem pomagati otrokom, ki si najbolj zaslužijo mirno in srečno otroštvo.

Ta teden ji je v srce sedla 10-letna Dalija Ciglar, ki sredi prekmurskih ravnic živi v družinski hiši skupaj s svojo mamo Suzano, bratcem in sestrico ter babico in dedkom. ’Oče in mama sta bila skupaj sedem let, ko sem se rodila, pa so se začele težave. Zato sem kriva jaz. Ko je oče odšel, sem mu pomagala spakirati, ker sem mislila, da gre na službeno pot, potem pa sem izvedela resnico,’ je priznala Dalija in marsikateremu gledalcu privabila solze v oči.

Ana se je potrudila, da je Daliji vrnila nasmeh na obraz.
Ana se je potrudila, da je Daliji vrnila nasmeh na obraz.FOTO: POP TV

PREBERI ŠE
16 let nazaj se je Ani Praznik spremenilo življenje

Ana se je tokrat res potrudila, da Daliji pričara lepše otroštvo in ji izpolni njene najbolj skrite želje. Tako je na piknik v parku povabila brata Piletič, Aneja inRoka, ki ju poznamo kot člana skupine BQL, skupaj so celo zapeli, Ana pa je poskrbela za uresničitev še ene Dalijine velike želje: za hišo ji je uredila domovanje za kozo, ki si jo je Dalija močno želela.

Kako izgleda novo domovanje družine Ciglar, si lahko ogledate TUKAJ, zamujene epizode obeh sezon oddaje Delovna akcija pa si lahko ogledate na VOYO.

PREBERI ŠE
Ani so tekle solze: tokrat jim žal ni uspelo

PREBERI ŠE
Delovna akcija: Po letih trpljenja in življenja v strahu so Simonki končno pritekle solze sreče

Ana Praznik je tokrat pomagala 10-letni Daliji in ji izpolnila več skritih želja.
Ana Praznik je tokrat pomagala 10-letni Daliji in ji izpolnila več skritih želja.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.