Delovna akcija: Zadnja zgodba sezone postregla z zaroko!

M. A.
29.06.2019, 21:10
0
Že prejšnji teden smo spremljali pretresljivo zgodbo družine Dolar iz Celja, ki jim kruta usoda ni prizanašala. Po hudi Romanovi bolezni je za poporodno depresijo zbolela še Ana in kar nekaj let je preteklo, preden sta lahko užila mirno življenje z zdaj 5-letno hčerkico Laro. Čeprav se prenova njihovega doma ni končala v petih dneh, je voditeljica Ana Praznik čas izkoristila za več presenečenj.

Tako smo že minulo soboto v oddaji Delovna akcija videli kar nekaj znanih obrazov; Ani, ki obožuje ples, je voditeljica Ana Praznik pripravila presenečenje in ji podarila plesni tečaj, po plesnem parketu pa jo je zavrtel kar Aleksej Rubcov, ki je v šovu Zvezde plešejo sicer plesal s Tinkaro Fortuna, Anino kolegico iz glasbene skupine Bepop. Prav tako je močno presenetila tudi Laro, ki jo je obiskala njena najljubša pevka, Nina Pušlar, s katero je tudi zapela.

PREBERI ŠE
Tako čustveno so se poslovili liki serije Reka ljubezni

Ana je že prejšnji teden presenetila malo Laro, tokrat je bila na vrsti njena mamica.
Ana je že prejšnji teden presenetila malo Laro, tokrat je bila na vrsti njena mamica.FOTO: POP TV

Tokrat je slabo vreme in nepredvideno podaljšanje dela Ana izkoristila za še eno Larino presenečenje in poklicala umetnico Dolores, ki je v Larini sobi naslikala čudovito fresko. A to je bil zgolj začetek, saj je Ana z Aleksejem svojo družinico presenetila s plesnim nastopom, za največje presenečenje pa je tokrat poskrbel kar Roman, ki je Ano zaprosil pred njuno hčerko: ’Rad bi popravil vse napake za nazaj in si želim, da jih skozi življenje ne bo več, zato te vprašam, če bi se poročila z menoj?’Ana je z veseljem sprejela prstan in mu povedala, da verjame v njiju.

PREBERI ŠE
Resnica o zaroki, ki je vse prej kot pravljična

Ana in Roman sta po vseh težavah končno dočakala svoj srečni konec.
Ana in Roman sta po vseh težavah končno dočakala svoj srečni konec.FOTO: POP TV

Prenova srečne družinice je bila tako le še češnja na tortici, kako izgleda njihovo novo domovanje, pa si lahko pogledate TUKAJ

Ana se je zavrtela s profesionalnim plesalcem Aleksejem Rubcovem.
Ana se je zavrtela s profesionalnim plesalcem Aleksejem Rubcovem.FOTO: POP TV

Že Ana je potem, ko je s paintballom presenetila mojstre in so ji le-ti 'vrnili' z darilom, povedala, da konci niso prijetni: 'A to ni konec, je konec lepega obdobja, ki smo ga skupaj preživeli,' je dejala, a ne skrbite: Delovna akcija se vrača! Poznate koga, ki biva v težkih pogojih? Ne oklevajte in izpolnite prijavnico za sodelovanje v 3. sezoni oddaje Delovna akcija.

PREBERI ŠE
Delovna akcija: Po letih trpljenja in življenja v strahu so Simonki končno pritekle solze sreče

Tokrat ni bila presenečena le družina, temveč tudi Ana in njeni mojstri.
Tokrat ni bila presenečena le družina, temveč tudi Ana in njeni mojstri.FOTO: POP TV