Jaka Hafner in Ana delila prvo fotografijo iz porodnišnice

J.V./M.A.
16.07.2019, 11:24
1
Potem ko je deklica s prihodom na svet zamujala več kot teden dni, so Ani Podobnik včeraj umetno sprožili porod in tako se je Jaku Hafnerju in njegovi srčni izbranki rodila hčerkica!

Jaka Hafner, eden od kandidatov v letošnjem šovu Ljubezen po domače in Ana Podobnik, sta včeraj prvič postala starša. Deklica je s prihodom na svet zamujala več kot teden dni, zato so se Anini zdravniki odločili, da porod sprožijo umetno. In tako je na svet prijokal prvi dojenček šova Ljubezen po domače. Presrečna starša sta jo poimenovala Tina

Nikar ne zamudite šova Ljubezen na vasi (Ljubav je na selu), ki je na sporedu vsak dan od ponedeljka do petka ob 20.00 na POP TV.

Jaka Hafner in Ana Podobnik
Jaka Hafner in Ana PodobnikFOTO: POP TV

Spomnimo ...

Brata Gašper in Jaka Hafner iz Papirnice pri Škofji Loki sta se lani poleti pogumno prijavila v priljubljeni šov Ljubezen po domače, niti sama pa nista vedela, kako se jima bo življenje spremenilo. Gašper je srečo našel z devet let mlajšo Patricijo Lovenjak, s katero danes nista več skupaj, njegovega brata Jako pa je sicer sprva premamila seksi Saška Omeragić, a je po romantičnem izletu ugotovil, da njuna veza vseeno nima prihodnosti.

Poletje se je iztekalo in udeleženci šova so se še naprej dobivali in družili in tako je nepričakovano preskočila iskrica med Jako in Ano Podobnik, ki je bila sprva Gašperjeva kandidatka. Še več, Ana je v finalu stala ob boku Patriciji. Kot je pozneje povedala Ana, je iskrica med njima preskočila šele po koncu snemanja. 

In čeprav ju je nosečnost z Jako presenetila, sta se je izjemno razveselila, čestitkam pa se pridružuje tudi naše uredništvo!

Junaki nove sezone čakajo vaša pisma na naslovu Ljubezen po domače, p. p. 777, Ljubljana.

Ana delila prvo fotografijo hčerkice
Ana delila prvo fotografijo hčerkiceFOTO: Instagram