Klara Lorger (Zvezde plešejo): ’Po prvi skupni noči mi je rekel, da hodi v srednjo šolo!’

M. A.
05.05.2019, 22:26
1
31-letna Klara Lorger, pevka Ansambla Vihar, ne preživlja nočnih izmen zgolj kot pevka Ansambla Vihar, temveč tudi kot medicinska sestra. Poleg tega je tudi mamica dvema hčerama, ki ju ima z Dragom Jambrekom, članom skupine Zaka pa ne. Danes je predstavila njuno zgodbo, a vseeno je morala na koncu šov zapustiti.

Klara Lorgerje že pred vstopom v 3. sezono šova Zvezde plešejo povedala, da si je od nekdaj želela plesati, a za to preprosto ni bilo časa. Njeni dnevi so namreč polni; poleg dela medicinske sestre redno pomaga tudi staršem z delom na kmetiji, kjer imajo 17.000 piščancev, poleg tega pa ji seveda veliko časa pobere tudi skrb za družino.’A zdaj je prišel čas, da se bom naplesala. In vse te obleke, volančki, bleščice … O tem sem sanjala že kot majhna deklica,’ je dejala pred vstopom v šov, ko je tudi priznala, da si je v preteklosti vzela premalo časa zase.

PREBERI ŠE
Zvezde plešejo: Tekmovanje zapušča Jana Koteska, naslednji teden pa ...

Klara Lorger je od nekdaj sanjala, da bi se vrtela po plesnem parketu.
Klara Lorger je od nekdaj sanjala, da bi se vrtela po plesnem parketu.FOTO: Miro Majcen

Drago in Klara sta skupaj že šest let, v tem času pa sta družinico povečala za dve članici,Glorijo in Trino. Marsikdo pa ne ve, da je Klara od Draga kar šest let starejša. Klara je priznala, da jo je na začetku skrbela razlika v letih, predvsem kaj bodo rekli njegovi domači, a sčasoma se je strah razblinil, saj marsikdo za njuno razliko v letih sploh ni vedel. Je pa Klara priznala, da se je strah vrnil malo kasneje, in sicer ko je zanosila:’Takrat pa me je začelo skrbeti. Bil je dosti mlajši, ni imel službe ali izpita za avto, samo rada sva se imela,’je priznala v smehu, a dodala, da je bil zelo pameten in da se je zelo hitro znašel in jo lepo presenetil. Naše zvezde v šovu Zvezde plešejo so sicer danes prek plesne točke prikazali ’leto, ki jih je zaznamovalo’, Klara pa je izbrala prav leto 2012, ko je spoznala Draga. Več o njenih spominih na začetek zveze si poglejte v videu.

PREBERI ŠE
Presenečenje v šovu Zvezde plešejo: poslovila sta se dva para!

Klara pa je morala kljub vsemu nocoj tekmovanje zapustiti, in sicer po prvem plesnem dvoboju, v katerem se je v salsi ob bok postavila Špeli Grošelj. Klaro je po plesnem parketu šova Zvezde plešejo sicer vrtel Jernej Brenholc. V prvem tednu sta se predstavila z dunajskim valčkom in zbrala 15 točk, naslednjič pa se je v vlogi medicinske sestre v salsi uprla Jerneju, ki je želel, da bi bila preveč seksi. ’Delo medicinske sestre je human poklic,’ je dejala takrat, za ples pa osvojila 18 točk in se brez težav uvrstila v nadaljnje tekmovanje. Za tretji ples sta izbrala charleston, pri katerem jo je posebej pohvalila sodnica Katarina Venturini, skupno sta zbrala 17 točk, kar v tednu, ko sta izpadla dva para, preprosto ni bilo dovolj; postala sta ogrožena, a vseeno ostala v tekmovanju. Bolj sta prepričala v naslednjem tednu s tangom in osvojila 17 točk, nazadnje pa se je v ritmih sambe zavrtela s Tomažem Šterom in prvič osvojila 22 točk. Čeprav sta bila tokrat spet ogrožena, je tekmovanje zapustila Jana Koteska.

PREBERI ŠE
Zvezde plešejo: Seksi Franko Bajc se uči biti seksi

Klara Lorger se je uvrstila v najboljšo šesterico, nocoj pa je morala tekmovanje zapustiti.
Klara Lorger se je uvrstila v najboljšo šesterico, nocoj pa je morala tekmovanje zapustiti.FOTO: Miro Majcen

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Andrejka Caharijaz
06.05.2019, 14:33:14
04
-4
Kako sploh ga je sprejela v dom, v posteljo, preden je vedela koliko je star, kje dela, ima službo itd.. Da je spala z njim celo noč in nič ni bilo??? To pa jaz ne verjamem. Bedarija.