Odlična ideja za prvomajsko zabavo s prijateljicami!

M. A.
29.04.2019, 8:36
0
Temperature so vse višje, dnevi se daljšajo in pred vrati je poletje, a kot kaže, bo vreme med prvomajskimi počitnicami muhasto in nestanovitno. Če si ne boste privoščili oddiha v tujini, sta Karmen Meze in Neža Mlakar, ki ju je vesoljna Slovenija spoznala zaradi njunih sladolednih palčk La Popsi, s katerimi sta odnesli zmago v 3. sezoni oddaje ’Štartaj, Slovenija!’, pa sta se domislili zabave, ki si jo zdaj želimo poskusiti tudi mi!

Sladoledne palčke La Popsi, za katerimi stojita neutrudni Neža Mlakar in Karmen Meze, sta že v hladnih zimskih dneh navduševali Slovenijo, v prihajajočih poletnih mesecih pa bo tovrstna osvežitev še bolj prijala. Čeprav sta pred le nekaj tedni postregli z novima okusoma, banano s kakavom in pasijonko z metinim čajem, pa sta dekleti minuli teden organizirali nagradno igro, svoje sledilce na družbenih omrežjih pa prosile, da naj jima predlagajo najbolj nenavadne, bizarne okuse. Karmen je nato izbrala najbolj zanimive, Neža pa je bila – brez da bi vedela, kaj okuša – poskusni zajček. In to v nedeljo ob petih zjutraj!

V njuni proizvodnji se ves čas rojevajo ideje za nove okuse, minuli teden pa so bile ideje malce bolj bizarne ...
V njuni proizvodnji se ves čas rojevajo ideje za nove okuse, minuli teden pa so bile ideje malce bolj bizarne ...FOTO: Aljoša Kravanja

Vse se je začelo s pogovorom, ko sta se dekleti pogovarjali, kateri okusi bi mogoče lahko presenetili, čeprav bi menil, da ne bi bilo dobri. Sami sta izpostavili paradižnik in avokado z baziliko, nato pa so začeli prihajati predlogi. Teh je bilo čez 200, Karmen pa jih je na koncu izbrala šest. Neža je tako poskusila rdečo peso z robidami in agavinim sirupom, avokado z limeto in kokosom ter bloody mary, kar ju ni najbolj navdušilo. Obe sta bili bolj navdušeni nad okusoma orehove potice in kuhane muškatne buče z banano, slednja je postala tudi zmagovalka izziva, saj je nepričakovano poskrbela za potencialno novost. Kateri je šesti okus, ki je Nežo pripeljal na rob joka in slabosti, pa si poglejte v njunem videu.

Kakšen žar za 1. maj, povabite prijateljice na piknik in jim 'zakuhajte' kaj novega.
Kakšen žar za 1. maj, povabite prijateljice na piknik in jim 'zakuhajte' kaj novega.FOTO: Dreamstime

Zabavni video pa je navdušil tudi nas in zdaj že razmišljamo, kako bi jo lahko zagodli! Zakaj ne bi na deževne dni k sebi povabile prijateljice in v mešalniku zmešale kakšne … khm, zanimive okuse? Verjamemo, da bo za odlično zabavo poskrbljeno!

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.