Prve menjave v Ljubezni na vasi, ena kandidatka tik pred poroko

M. A.
06.07.2019, 6:00
0
Potem ko je Željko Bilić, ki na svojem posestvu gosti tudi Slovenko Jacqueline Kale, svojemu kmečkemu kolegu Jovanu Karapandži ’speljal’ eno izmed kandidatk, pestremu dogajanju po prvem tednu hrvaškega šova Ljubezen na vasi ni videti konca. Kako le, zdaj smo šele na začetku!

Kmetje, ki so si zagotovili dovolj pisem, da ostajajo v šovu Ljubezen na vasi, so se v tem tednu družili s kandidatkami in izbrali tiste, ki jih želijo povabiti na svoje kmetije. Še pred tem pa so potencialne pare čakali malo daljši zmenki, ki so na trenutke spominjali na policijsko izpraševanje, za dodaten stres pa so poskrbele ostale kandidatke, ki so le streljaj stran 'vlekle na ušesa'.

PREBERI ŠE
Ljubezen na vasi: Spoznajte kmete, ki bodo to poletje iskali ljubezen svojega življenja!

Dragan Ljiljak ni skrival želje po otrocih, imel bi jih vsaj pet ali šest, zato mu je bilo pomembno, da potencialne partnerke delijo to željo, ne moti pa ga, če imajo otroke iz predhodnih zvez. Vseeno se zdi, da ga za zdaj še nobena ni posebej prepričala. Bolj vroče je že pri Ljubu Bebiću, za katerega se kandidatke že prepirajo. Marija mu je brez sramu povedala, da se ji zdi, da Violeta rovari proti njej in ji želi onemogočiti prihod na njegovo kmetijo, Ljubo pa jo je pomiril, da se zgolj bori zase, da pa ni nič govorila čez njo. V vsakem primeru se zdi, da so vse tri kandidatke – Marija, Violeta in Ljubica – zelo zagrete zanj.

PREBERI ŠE
Prihaja prvi dojenček šova Ljubezen po domače!

Ljubo je povedal, da finalne odločitve ne bo sprejel sam, temveč bo poslušal sile, ki so nad njim.
Ljubo je povedal, da finalne odločitve ne bo sprejel sam, temveč bo poslušal sile, ki so nad njim.FOTO: POP TV

Željko Bilić je svoje kandidatke do zdaj razočaral s svojo redkobesednostjo, presenetil pa, ko je Jovanu 'speljal' Majo, ko jo je ta poslal domov. Prav njo je označil za nevsakdanjo, zaradi njenega sijaja v očeh pa je, kot je dejal sam, otrpnil. Tudi sam je sicer izpostavil željo po otrocih, imel bi vsaj tri. Najbolj je Željka presenetila Irma, ki nad njim ni skrila razočaranja: "Ne morem k tebi, ker se bom kmalu poročila. Če bi me do zdaj kaj vprašal, bi to že vedel."

Irma je Željku povedala, da je tik pred poroko s fantom, ki ga je spoznala po prijavi na oddajo.
Irma je Željku povedala, da je tik pred poroko s fantom, ki ga je spoznala po prijavi na oddajo.FOTO: POP TV

Boris Kolesarić še vedno preseneča s svojo redkobesednostjo, zato so bili tudi zmenki neprijetni, za dodatno slabo voljo pa je poskrbela Radmila, ena izmed kandidatk, ki je Borisa soočila z govorico, da se je že zapletel z Valerijo. Medtem ko je Boris trdil, da sta se le sprehajala, mu je povedala, da so do nje prišle drugačne informacije in da naj bi se ta sprehod končal ob 4.30 zjutraj. Kasneje je le priznal, da sta se poljubila ...

Boris Kolesarić je do zdaj dajal vtis redkobesedneža, a za kamerami se je že na prvih zmenkih poljubljal z eno izmed kandidatk.
Boris Kolesarić je do zdaj dajal vtis redkobesedneža, a za kamerami se je že na prvih zmenkih poljubljal z eno izmed kandidatk.FOTO: POP TV

Marko Skelin izbira med tremi kandidatkami, priznal pa je, da so ga navdušile vse. A ta občutek ni vzajemen, saj kandidatke menijo, da se Marko najbolj boji, da bi dobil partnerko, ki bi jo moral finančno preživljati. Jovan Karapandža pa ima drugačne težave; še vedno ga vsi sprašujejo, kaj se je zgodilo za zaklenjenimi vrati s PaulinoVictoria ga je zato iskreno označila za prebrisanca, Paulina pa je še vedno trdila, da se ni zgodilo nič: "Dala sem mu srce in nič drugega." Še pred koncem tega dne se je vseeno vse spremenilo, saj sta oba priznala, da sta pristala med rjuhami. 

"Jovan in Victoria bi bila odličen par. Ona ima dva metra, on pa meter šestdeset," sta komentirali ostali Jovanovi kandidatki.
"Jovan in Victoria bi bila odličen par. Ona ima dva metra, on pa meter šestdeset," sta komentirali ostali Jovanovi kandidatki.FOTO: POP TV

Kmetje pa so končno spoznali svoja 'zlata dekleta', ki so in tudi še bodo dodobra premešala karte. Dragan se je takoj zagledal v svojo kandidatko, tudi Marko je bil nad svojo Rasemo navdušen, ona pa ga je že oklicala za ljubezen svojega življenja. Kako se bodo stvari razpletle, ne zamudite naslednji teden od ponedeljka do petka ob 20.00 na POP TV, zamujene epizode prvega tedna pa vas čakajo na VOYO.

Pravijo, da je ljubezen slepa: kmetje so končno spoznali svoja zlata dekleta.
Pravijo, da je ljubezen slepa: kmetje so končno spoznali svoja zlata dekleta.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.