Veliko presenečenje v Ljubezni po domače!

M. A.
01.06.2019, 8:45
0
Na zadnji majski dan je končno napočil čas za finalne odločitve v 3. sezoni šova Ljubezen po domače. Že v prejšnjem tednu je Milan Tržan izbral Ireno in ob tem zlomil srce Emi, Gašper je izbral Patricijo, njegovemu bratu Jaki pa se je že pred časom srce vnelo za Saško.

Bolj hladno pa je srce ostalo pri Tomažu Bizjaku, ki je voditeljici Tanji Postružnik Koren priznal, da mu pri nobeni od deklet ni srce začelo biti hitreje. 'Na moji kmetiji manjka mlada ženska roka,' je vseeno priznal in se odločil za Patricijo Švigelj. A to ni bilo glavno presenečenje večera; zanj je poskrbel Tomažev prijatelj, Urban Vidmar, ki se je udeležil finalne razglasitve, pospremil pa jo je s pesmijo Amore mio (pridi na kmetijo), za katero sta s Tomažem posnela celo videospot.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

'V pesmi je predstavljena moja življenjska zgodba. Pred oddajo sem bil v depresiji, prijatelji pa so me prijavili v Ljubezen po domače, zaradi česar sem spet zaživel in zacvetel,' je iskreno povedal Tomaž. Kot pravi sam, si zdaj želi predvsem preživeti nekaj časa s Patricijo, da se res lahko spoznata, potem pa bo lahko ocenil, ali do nje čuti kaj več.

PREBERI ŠE
Rasema (LPD) iskreno o nesreči v ljubezni

Velik del šova je Tomaža okupirala Eva Poklič, na koncu se je odločil za Patricijo.
Velik del šova je Tomaža okupirala Eva Poklič, na koncu se je odločil za Patricijo.FOTO: POP TV

Branko Cvek se je medtem več kot trudil, da bi osvojil srce Darje Tomažin, ki pa je že od vsega začetka izkazovala naklonjenost Marku Posavcu in ga na koncu tudi povabila na izlet. Finalna odločitev pa še vedno čaka Jožeta Rožena in Miho Božiča. Slednji je prejšnji teden domov poslal Ksenjo Jan, ker se mu je zdela preveč vsiljiva, zdaj izbira med Anico Prebejšek in Barbaro Pastirk, Jože Rožen pa ima ob sebi še Darinko Košenina in Meri Radovac, s katero se je že preizkusil v vlogi Romea in Julije. Katero bo izbral, ne zamudite naslednji petek ob 20.00 na POP TV, na prenovljeni platformi VOYO pa si lahko najnovejšo epizodo predpremierno ogledate že 24 ur prej.

PREBERI ŠE
’Ko sva se poljubljala, mu je stal kot raketa!’

Jože Rožen se še odloča, za katero se bo odločil.
Jože Rožen se še odloča, za katero se bo odločil.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.