Ljubezen po domače se poslavlja

M. A.
24.06.2019, 7:40
1
Minula epizoda šova Ljubezen po domače je minila v znamenju presenečenj. Tomaževa izbranka Patricija mu je pripravila presenečenje z divjo vožnjo z motorji, Meri je Jožeta s Tanjino pomočjo prepričala, da premaga svoj strah pred letenjem, in ga odpeljala v Benetke, Milan pa je Ireno zavrtel v blejski festivalni dvorani, za kar se je kalil celo pri Katarini Venturini. S tem pa se zgodbe naših najljubših snubcev zaključujejo, naslednjo nedeljo nas namreč čaka sklepno dejanje.

Spomnimo, v letošnji sezoni je sedem kandidatov dobilo dovolj pisem, ki so jim omogočila, da izkusijo Ljubezen po domače. Po hitrih zmenkih in večerni zabavi so se odločili, katere štiri bodo povabili k sebi na kmetije, kjer so se srca hitro vnela. Miha Božič je edini kandidat, ki ljubezni ni našel; tako do Anice Prebejšekkot tudi do Barbare Pastirk, ki sta pri njem ostali do konca, je čutil le prijateljstvo, zato tudi ni nobene popeljal na romantični izlet. Tomaž Bizjakje sicer izbral Patricijo Švigelj, a sta svoj izlet predčasno zaključila, saj je tudi on ugotovil, da Patricija ni prava zanj.

PREBERI ŠE
Tako je bila Rasema iz LPD videti pred 35. leti!

Miha Božič in Tomaž Bizjak sta se odločila, da bosta s kandidatkami ohranila le prijateljske odnose.
Miha Božič in Tomaž Bizjak sta se odločila, da bosta s kandidatkami ohranila le prijateljske odnose.FOTO: POP TV

Milan Tržan je prvi dve kandidatki nepričakovano izgubil, ko sta se sami odločili, da odideta domov, drugače pa je bilo pri Rasemi Begulić, ki mu je ljubezen izpovedala, a njegovo srce je trepetalo za Ireno Drozg. Čeprav se je na vse kriplje trudil, da jo osvoji, mu ni uspelo; Irena je povedala, da mu lahko ponudi le prijateljstvo, Milan pa dodaja, da še vedno upa, da si Irena premisli.

PREBERI ŠE
Takšne ljubezenske izkušnje imajo novi kandidati Ljubezni po domače

Milanova odločitev je presenetila celo voditeljico Tanjo Postružnik Koren, a Milan je bil neomajen. Še zdaj upa, da mu bo uspelo osvojiti Ireno.
Milanova odločitev je presenetila celo voditeljico Tanjo Postružnik Koren, a Milan je bil neomajen. Še zdaj upa, da mu bo uspelo osvojiti Ireno.FOTO: POP TV

Jože Rožen je izbral Meri Radovac, ki ga je tako očarala, da je zaradi nje celo premagal strah pred letenjem in na romantični izlet sta poletela v Benetke. Meri je sicer povedala, da je odličen človek in da bi ga rada imela za prijatelja, si pa ne predstavlja, da bi bilo med njima kaj več. Tudi tu je Rožen bolj zagret in še upa, da se bo zanj ogrelo Merijino srce. "Mogoče se ti pa še 'vpiknem' v srce," je povedal.

PREBERI ŠE
Jadranka iz Big Brotherja prihaja v Ljubezen po domače!

Vse Jožetove kandidatke so mu svetovale, naj izbere Jožico, a je dejal, da je zanj premila.
Vse Jožetove kandidatke so mu svetovale, naj izbere Jožico, a je dejal, da je zanj premila.FOTO: POP TV

Bolj natančno je Kupid izstrelil puščico na domačiji bratov Hafner, saj sta tako Jaka kot Gašper našla svoji boljši polovici: Jako je zelo zgodaj začarala Saška Omeragić, zaradi katere je preostale kandidatke celo predčasno poslal domov, Saška pa mu je tudi že predstavila svojo najstniško hčer. Gašper se je medtem ogrel za nekaj let mlajšo Patricijo Lovenjak, na romantičnem izletu pa so iskrice med njima švigale na vse strani.

PREBERI ŠE
Odločila se je za drugega brata

Saška in Jaka sta že pred tedni uživala na romantičnem oddihu.
Saška in Jaka sta že pred tedni uživala na romantičnem oddihu.FOTO: POP TV

Edina letošnja kandidatka, Darja Tomažin, je imela s svojimi kandidati veliko preglavic, saj je hitro ugotovila, da za delo na kmetiji morda niso najbolj primerni, enega je 'podarila' kar svoji prijateljici, na koncu pa izbrala tistega, za katerega se je vse od začetka zdelo, da je med njima največ kemije – Marka Posavca. Kazalo je, da je tudi Darja končno našla srečo v ljubezni, nato pa ji je Marko kar na izletu povedal, da je spoznal drugo in da bi rad, da z Darjo ostaneta samo prijatelja.

PREBERI ŠE
Ljubezen po domače: ’Moški so pač čudaki!’

Kaj se je zgodilo, potem ko so kamere ugasnile, pa bomo izvedeli naslednji teden. Voditeljica Tanja Postružnik Koren bo po nekaj tednih brez kamer vse pare povabila na dvorec Štatenberg, kjer ji bodo brez dlake na jeziku zaupali, če se je morda katero prijateljstvo zares prevesilo v ljubezen ali pa če je morda še katera iskrica ugasnila? Ne zamudite zadnjega dela 3. sezone šova Ljubezen po domače naslednjo nedeljo, 30. junija, ob 20.00 na POP TV, na prenovljeni platformi VOYO pa si jo lahko ogledate že 24 ur prej.

PREBERI ŠE
Romantika po hrvaško: prihaja Ljubezen na vasi!

Romantične duše, ne bojte se! Za ljubezen bo poskrbljeno skozi vse poletje, saj 1. julija na POP TV od ponedeljka do petka ob 20.00 prihaja hrvaška različica šova, Ljubezen na vasi. V soboto, 29. junija, pa ob 21.10 nikar ne zamudite predstavitvene oddaje 4. sezone šova Ljubezen po domače in ošilite svinčnike, da napišete romantično pismo! Spoznate jih lahko TUKAJ.

29. junija boste ob 21.10 na POP TV spoznali obraze 4. sezone šova Ljubezen po domače.
29. junija boste ob 21.10 na POP TV spoznali obraze 4. sezone šova Ljubezen po domače.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

bebo2
24.06.2019, 9:30:57
20
+2
kera beda od oddaje, sami bolniki