Ljubezen po domače: ’Moški so pač čudaki!’

M. A.
14.06.2019, 14:10
0
Tokratna epizoda šova Ljubezni po domače je minila v znamenju moških, ki so razočarali svoje nesojene ljubezni. Medtem ko je Marko Posavec Darjo presenetil z novico, da je spoznal drugo, je Miha Božič sklenil, da na izlet ne povabi nobene, kar je močno prizadelo predvsem Anico Prebejšek, ki se je v Miho močno zagledala.

Čeprav tega ni povedal, Miha Božič do zadnjega ni vedel, ali naj izbere Barbaro ali Anico, zato je sprva obe presenetil, ko ju je tik pred finalno odločitvijo povabil na še en pogovor, nato pa kar na njem sprejel odločitev, da zavrne obe. To je sicer storil prijazno in s številnimi komplimenti, kar pa vseeno ni potolažilo žalostne Anice, ki je v Mihi videla potencialnega partnerja in očeta njenih otrok: ’Dovolj imam vsega, zato se vračam domov k svoji mami. Bilo je naporno, bila pa je izkušnja. Mogoče bom kdaj srečna v življenju, a do zdaj še nisem bila.’

PREBERI ŠE
Ljubezen po domače nič več ob petkih

Anico je Mihova odločitev močno prizadela.
Anico je Mihova odločitev močno prizadela.FOTO: POP TV

Razočarana pa je bila tudi Darja Tomažin, ki je na romantični izlet povabila Marka. Med njima je že od prvega dne vladala močna kemija, ki so jo opazili tudi številni gledalci, zato je bila Darja presenečena, da je vse od njene odločitve do odhoda na izlet Marko ni niti enkrat poklical. Sprva se jo je želel otresti z izgovorom, da je imel veliko obveznosti in da teden hitro mine, nato je poskušal še z drugačnimi izgovori, nato pa je bila Darja direktna: ’Imaš žensko ali je nimaš?’ Marku ni preostalo drugega, kot da tudi sam prizna: ’Nimam ženske. Imam pa simpatijo.’ Ob tem je dodal, da jo je spoznal po Darji, ki je novica ni prizadela.

PREBERI ŠE
Veliko presenečenje v Ljubezni po domače!

Kemija med njima je bila močna, nato pa se je Marko zagledal v drugo.
Kemija med njima je bila močna, nato pa se je Marko zagledal v drugo.FOTO: POP TV

Najbolj vroče pa je še naprej med Ireno Drozg in Milanom Tržanom. Slednji je bil ob odločitvi, da na izlet povabi Ireno, prepričan, da jo bo lahko ’ukrotil’ in ji predstavil svoj vidik na življenje, kot kaže zdaj, pa temu ni kos. Še več, zdi se, da vse, kar naredi, Ireno zmoti. Že prejšnji teden je razočaral tako njo kot njeno prijateljico, ki jo ob obisku v Luciji ni presenetil z rožico, prav tako pa ji je jasno povedal, da mu njeno stanovanje ni všeč in da si želi, da bi se ona preselila k njemu. Tokrat jo je odpeljal na Bled, kar je bilo Ireni sicer všeč, a že takoj zatem razočaral z idejo, da bi spala v isti postelji, za piko na i pa je poskrbel z darilom: čipkastimi tangicami in modrčkom, ki ji je bil celo premajhen.

Irena je modrček raje nataknila kar Milanu.
Irena je modrček raje nataknila kar Milanu.FOTO: POP TV

Irena: ’Želim nekoga, ki mi bo zažgal srce in mi napolnil rezervoar ljubezni!’

Ko smo mislili, da med Ireno in Milanom ne more biti slabše, pa jo je okrcal, da ji gre po glavi le ples, ne razmišlja pa o tem, da je treba tudi delati. To je Ireno močno razjezilo in opomnila ga je na to, da on sploh ne zna plesati. Milan je nadaljeval, da se mu zdi Irena preveč malenkostna. Prepir se je še nadaljeval, na koncu pa ji je Milan ponovno izpovedal ljubezen in ji napovedal še eno presenečenje: ’Če ob tem ne boš nekaj začutila do mene, potem pa ne vem, kaj lahko še naredim, da te osvojim.’

Irena namerava dati Milanu le še eno priložnost.
Irena namerava dati Milanu le še eno priložnost.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.