V Ljubezni po domače bo padla klofuta

M. A.
10.05.2019, 7:54
4
V najbolj zaljubljenem šovu te pomladi, Ljubezen po domače, po navadi ne manjka strasti, romantike in ukradenih poljubov, v tokratni oddaji pa bo šel eden od snubcev korak predaleč, za kar si bo prislužil klofuto.

V tokratni oddaji Ljubezen po domače bomo spremljali dogajanje na kmetijah Jožeta Rožena in Darje Tomažin, Jaka Hafner pa bo po Sloveniji iskal svojo nesojeno ljubezen, Saško Omeragić.

Čeprav se v šovu ves čas rojevajo nove ljubezni, bo eden od fantov, ki jih spremljamo v oddaji, tokrat šel korak predaleč. Ker mu bo roka zašla tja, kamor mu ne bi smela, bo za svojo potezo kaznovan s klofuto! Anica je imela prav, ti fantje res niso "kalavirji"!

PREBERI ŠE
Voditeljica Ljubezni po domače iskreno spregovorila

Lani fačuzi, letos kalavir: Anica je že pred časom povedala, da letos manjka kalavirjev.
Lani fačuzi, letos kalavir: Anica je že pred časom povedala, da letos manjka kalavirjev.FOTO: VOYO

Turobno vzdušje pa bo tudi na Roženovi domačiji v Kotljah, saj bo prišel čas slovesa. Koga bo Jože poslal domov, si oglejte nocoj ob 20.00 na POP TV, že zdaj pa vas epizoda predpremierno čaka na prenovljeni platformi VOYO.

PREBERI ŠE
’Ko sva se poljubljala, mu je stal kot raketa!’

Darja se bo še vedno trudila, da bi skupaj spravila Moniko in Nejca.
Darja se bo še vedno trudila, da bi skupaj spravila Moniko in Nejca.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Karantanija
10.05.2019, 16:31:48
10
+1
Še dobro, da ni rekla KLAVIR!
berglander
10.05.2019, 10:53:35
50
+5
že davno je padla klofuta in to klofuta gledalcem z vsaj malo okusa. moje mnenje ne odraža mnenja cele družine, saj se moji boljši polovici oddaja zdi tako neumna, da jo gleda že samo zaradi tega...žalostno, a res
bebo2
10.05.2019, 11:53:40
ja, tako je neumno in smešno da je zanimivo gledat da se malo nasmejiš. pač šov.
berglander
10.05.2019, 13:10:39
20
+2
že mogoče, ampak jaz sem to žaljenje zdrave pameti zdržal samo 5 minut :)