’Ko sva se poljubljala, mu je stal kot raketa!’

M. A.
20.04.2019, 8:06
2
Dogajanje na kmetiji v Zabukovju se vse bolj zapleta. Milan Tržan, pri katerem je ena od snubk prostovoljno že zapustila prizorišče, je na enak način izgubil še eno kandidatko. A kot kaže, se bosta preostali dve, Rasema in Irena, za njegovo srce borili prav do bridkega konca.

Zdelo se je prav običajno jutro, ko so vse tri Milanove snubke za mizo pile kavo, ko je Rasema Begulićšokirala z izjavo: ’Ko sva se poljubljala, mu je tako stal … kot raketa!’Vidno šokirana Irena Drozgje potrebovala sekundo, da je dojela pomen Raseminih besed, potem pa se je začelo tekmovanje. Več si oglejte v videu.

 

Spomnimo, da sta Rasema in Milan minuli dan preživela na zmenku, kjer ni manjkalo strasti in ljubečih trenutkov. Rasema mu je iskreno priznala, da ji je zelo všeč in da od njega pričakuje veliko ljubezni, ki mu jo bo v enaki meri vračala. 'Milan, jaz ne iščem tvoje hiše. Ničesar ne potrebujem od tebe, samo tebe,' mu je pihala na dušo, Milan pa se je z njo strinjal in ji dejal, da bi bilo to krasno življenje; takšno, kot si ga lahko vsak samo želi. V zakulisju pa je bila zgodba drugačna, saj je dejal, da je Rasema super punca, a med njima kemije ne čuti.

PREBERI ŠE
Ljubezen po domače le še enkrat na teden

Rasema je odločena, da osvoji Milanovo srce.
Rasema je odločena, da osvoji Milanovo srce.FOTO: Zadovoljna.si

Milan je dekleta povabil v vinograd, kjer ni manjkalo porednih opazk in namigovanj. Milan si je privoščil tudi kakšen dotik več, najprej se je vrtel okrog Irene, kar ljubosumni Rasemi seveda ni bilo všeč, potem pa je prišel še do nje, kar pa Irene sploh ni motilo. ’Poglejte me, kakšna sem. Kdo ima več šans pri spolnosti? Lahko se vprašate in odgovorite, jaz vem, da jaz,’ je samozavestno sklenila samozavestna Primorka.

PREBERI ŠE
Voditeljica Ljubezni po domače iskreno spregovorila

Irena je samozavestna in v Rasemi ne vidi nobene konkurence.
Irena je samozavestna in v Rasemi ne vidi nobene konkurence.FOTO: Zadovoljna.si

Ljubezen po domače je zdaj na sporedu le še enkrat na teden, in sicer ob petkih ob 20.00 na POP TV, na VOYO pa si jo lahko ogledate že 24 ur prej. Veliko novost pa prinaša tudi nova, že 4. sezona šova. Več si lahko preberete TUKAJ.

Milan je na zmenku delil Rasemina čustva, v zakulisju pa je bila zgodba malce drugačna.
Milan je na zmenku delil Rasemina čustva, v zakulisju pa je bila zgodba malce drugačna.FOTO: POP TV