Rasema (LPD) iskreno o nesreči v ljubezni

M. A.
24.05.2019, 20:45
0
Trenutki odločitve so prišli tudi na kmetije naših snubcev v šovu Ljubezen po domače. Pri Hafnerjevih je Jaka že pred nekaj tedni izbral Saško, tokrat pa je izbiral še njegov brat Gašper, ki se je odločil za rjavolaso Patricijo Lovenjak. Najbolj čustveno pa je bilo na kmetiji Milana Tržana, kjer je slednji presenetil celo voditeljico Tanjo.

Rasemo Begulić smo v dneh pred Milanovo finalno odločitvijo obiskali, saj nam je predstavila, kako se pripravi znamenito kljukušo, seveda pa smo z njo poklepetali tudi o dogajanju v šovu Ljubezen po domače. 'Milan je bil skoraj do zadnjega dne prepričan, da bo izbral mene, potem pa se je Irena začela bolj sukati okrog njega in zbudila so se mu čustva,' nam je zaupala. 'Milan mi je bil res všeč in z njim sem imela resno namero in bi se tudi preselila k njemu. Pri meni je na prvem mestu ljubezen.'

PREBERI ŠE
Kalavirji v Ljubezni po domače, kavalirji v MasterChefu

Kljub jezi in solzam, ki so pretekle po Milanovi odločitvi, pa Rasema priznava, da še vedno nekaj čuti do njega in da je na trenutke težko. 'V stikih pa nisva več,'pove odkrito in doda, da je še vedno samska.

Rasema se je do zadnjega trudila osvojiti Milanovo srce.
Rasema se je do zadnjega trudila osvojiti Milanovo srce.FOTO: POP TV

Dogajanje v nocojšnji oddaji je bilo res pestro, presenetilo je celo voditeljico Tanjo Postružnik Koren’Ti se boš odločil na podlagi lepote?’je presenečeno vprašala Milana, ta pa ji je to brez težav potrdil: ’Četudi bo slabo govorila o meni, ji bom to raje povedal in ji rekel, naj bo drugič raje tiho, a na prvem mestu je pri meni lepota.’ Milan, ki ni skrival, da mu je všeč Irena Drozg, se je sicer v zadnjih dneh poljubljal in crkljal tako z Ireno kotRasemo, obema pa je prisegal, da je le njun. Ko je le prišel čas odločitve, pa je brez ovinkarjenja izbral Ireno, kar je Rasemo spravilo v jok.

PREBERI ŠE
Ljubezen po domače le še enkrat na teden

Milan je v dneh pred odločitvijo na dušo pihal tako eni kot drugi.
Milan je v dneh pred odločitvijo na dušo pihal tako eni kot drugi.FOTO: POP TV

Rasema je neutolažljivo jokala in Milanu takoj povedala, da mu bo še žal, saj z Ireno ne bo srečen, potolažiti pa je ni uspela niti Tanja. V trenutku žalosti je iskreno spregovorila celo o svoji nesreči na ljubezenskem področju. 'Vedno nasrkam v življenju, a sem, kakršna sem: poštena, iskrena, delavna. Nikoli se ne bom spremenila. Moj prvi mož se je odločil za mojo najboljšo prijateljico in se poročil z njo, drugi partner pa je umrl zaradi srčne kapi. Znam ljubiti, a nisem imela priložnosti, da bom ljubljena,'je Tanji zaupala v solzah.

PREBERI ŠE
’Ko sva se poljubljala, mu je stal kot raketa!’

Rasema se je že na prvem zmenku zagledala v Milana, a ji ga na koncu ni uspelo osvojiti.
Rasema se je že na prvem zmenku zagledala v Milana, a ji ga na koncu ni uspelo osvojiti.FOTO: POP TV

Pred slovesom je Rasema še enkrat obračunala z obema. Povedala jima je, da jima želi srečo, a naj nanjo pozabita in se obnašata, kot da je nikoli nista srečala. 'Hitro boš spet sam,' je Milanu še napovedala Rasema in oba označila za zahrbtna in hinavska.

Rasema je Ireni in Milanu povedala, naj nanjo pozabita, ob tem pa napovedala, da bo njuna ljubezen kratkotrajna.
Rasema je Ireni in Milanu povedala, naj nanjo pozabita, ob tem pa napovedala, da bo njuna ljubezen kratkotrajna.FOTO: POP TV