Drama in solze v MasterChefu: obupana Nastja bi ubila pečico

M. A.
02.05.2019, 22:22
0
Nocojšnjo epizodo v šovu MasterChef je zaznamovala drama. V enem izmed najtežjih izločitvenih izzivov do zdaj – tekmovalci so morali pripraviti pet popolnih eklerjev – je Nastja sprva vodila, nato pa presenečeno ugotovila, da ni imela vklopljene pečice. Kar je sledilo, je bilo nepričakovano.

Čustven je bil že začetek dneva, ko so sodniki preostalim tekmovalcem pripravili izziv, prilagojen posamezniku, ta pa jih je spomnil na jed, ki je zaznamovala njihovo otroštvo. Klemen Lampič je tako z gledalci delil simpatično zgodbo o tem, kako mu je mama delala krofe med popadki z njegovim bratom, Andreja Težaka je babičina posoda spomnila na njeno slivovo juho, podobno pa je bilo s slivovimi cmoki, s katerimi so presenetili Anžeta Kuplenika, ki je sodnike tudi najbolj prepričal. Špela Golob se je spominjala družinskih božičnih kosil, Nastja Novakpa babičine musake, ki si jo zaželi po vsakem potovanju.

PREBERI ŠE
Karimova žena Helena razkrila, kako jo je Karim ’ujel’

Trenutek, ko je Nastja ugotovila, da se njeni eklerji sploh niso pekli.
Trenutek, ko je Nastja ugotovila, da se njeni eklerji sploh niso pekli.FOTO: POP TV

Kasneje pa so morali tekmovalci pripraviti eklerje in čeprav so sodniki Nastjo pohvalili, češ da ji kaže najboljše, je ta le dobrih 10 minut pred koncem izziva ugotovila, da je izklopila pečico, eklerji pa se posledično niso pekli. V kuhinji je zavladala drama, Nastjo so spodbujali tako sotekmovalci na balkonu kot sodniki, ki pa so sicer priznali, da ima za popolne eklerje preprosto premalo časa. 'Sploh ne bom komentirala, ker bi ji najraje vrgla kozico čez studio. Ne moreš takšne napake narediti. Dobili smo jasna navodila, da so pečice prižgane na takšni temperaturi, kot se mora sladica peči. Ni mi jasno, zakaj bi še enkrat vklapljal sam, ' je bila bolj neusmiljena Špela. Nastja je vseeno glavno težavo videla v pečici, za katero je dejala, da bi jo 'obesila oz. ubila'. Dramatične trenutke v kuhinji MasterChef si lahko ogledate v videoposnetku.

Obupana Nastja je bila neutolažljiva.
Obupana Nastja je bila neutolažljiva.FOTO: POP TV

Poleg Nastje pa je šov zapustil tudi Andrej Težak - Tešky in s tem poskrbel za dodatno presenečenje večera. V tekmovanju tako ostaja še devet tekmovalcev, ki ostaja v boju za naziv MasterChef 2019.

Vidno razočarani sodniki so Nastjo spodbujali do zadnjega trenutka.
Vidno razočarani sodniki so Nastjo spodbujali do zadnjega trenutka.FOTO: POP TV