Tako čustveno so se poslovili liki serije Reka ljubezni

M. A.
28.06.2019, 7:37
1
300 epizod, nešteto zapletov in ena prava ljubezen: ali bo lahko končno premagala vse ovire? Odgovor na to vprašanje bomo končno dobili nocoj ob 20. uri na POP TV, ko se bo Reka ljubezni le iztekla. Od svojih likov, ki so jih živeli in dihali zadnji dve leti, pa se na družbenih omrežjih čustveno poslavljajo tudi igralci.

Nocoj ob 20. uri bomo na priča še zadnjemu delu slovenske serije Reka ljubezni, ki je v zadnjih dveh letih navdušila številne slovenske gledalce. Ali se bo dogajanje na Krki po vseh zapletih le umirilo ali pa bo Reka ljubezni postregla z novimi nepredvidljivimi brzicami, si oglejte danes ob 20.00, za najbolj neučakane pa poskrbi VOYO, kjer je epizoda že na voljo.

PREBERI ŠE
Takšne ljubezenske izkušnje imajo novi kandidati Ljubezni po domače

Kakšna usoda čaka Ireno in Roka?
Kakšna usoda čaka Ireno in Roka?

Od svojih likov pa se na družbenih omrežjih poslavljajo tudi igralci. Glavna igralka Lara Komar, ki se je po dveh letih tako poslavlja od lika Irene Slak, je objavila Irenino fotografijo in ob njej zapisala, da jo že pogreša, s skupno fotografijo obeh glavnih likov pa se je koncu serije poklonil tudi Tadej Pišek oz. Rok Slak. Kasneje je objavil še eno fotografijo in svojim sledilcem zaupal, da bosta z Laro že jeseni skupaj stala na gledaliških deskah. S fotografijo objokane Petre se je od svojega lika poslovila tudi Vesna Kuzmić.

PREBERI ŠE
Slovenka, ki se ji je tveganje izplačalo

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Dogajanje na Krki lahko podoživite tudi z epizodami, ki vas čakajo na VOYO, že zdaj pa nestrpno pričakujemo jesen, ko bo slovenske gledalce razveselila nova originalna serijeNajini mostovi.

Nocoj ob 20.00 bo na POP TV predvajana zadnja epizoda serije Reka ljubezni.
Nocoj ob 20.00 bo na POP TV predvajana zadnja epizoda serije Reka ljubezni.

.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

bebo2
28.06.2019, 9:58:31
50
+5
pa ravno zdaj ko so zadnji deli postali ful zanimivi se bo končalo, prej pa dolgočasno dogajanje.