Tamara in Renato iskreno o otroku

M. A.
24.04.2019, 14:21
0
Ko se je Tamara Korošec lani prijavila v šov Ljubezen po domače, tam ni osvojila le srce Renata Lužarja, temveč tudi številnih gledalcev, zato ni čudno, da ji število sledilcev na Instagramu neprestano raste. V slabem letu jih je zbrala že več kot 15.000, prav tam pa pogosto iskreno spregovori tudi o življenju na kmetiji.

Tamara Korošec, ki se po novem ukvarja tudi z vloganjem, s svojimi sledilci rada deli drobce iz zasebnega življenja. Že pred nekaj tedni je z o skupnem življenju z Renatomspregovorila kar z njim v svojem vlogu, sinoči pa je odgovarjala tudi na vprašanja na Instagramu.

PREBERI ŠE
’Ko sva se poljubljala, mu je stal kot raketa!’

Tam je izdala, da sta z Renatom praznovala že 19 mesecev zveze in da je bilo srce tisto, ki ji je povedalo, da je Renato pravi zanjo. Čeprav sta imela pred nekaj meseci nekaj težav in se je celo šušljalo, da se bosta razšla, sta očitno svoje težave zgladila. Še več, Tamara je priznala tudi, da v prihodnosti načrtujeta naraščaj, bolj zadržana je bila le, kdaj se bo to zgodilo. Mi zanju zagotovo stiskamo pesti in jima želimo veliko sreče!

PREBERI ŠE
Ljubezen po domače le še enkrat na teden

Tamara in Renato sta si pred nekaj meseci za potrebe videospota Po tebi mi diši ljubezen že nadela poročna oblačila, nam pa se zdi, da bo kmalu tako tudi v resničnem življenju.
Tamara in Renato sta si pred nekaj meseci za potrebe videospota Po tebi mi diši ljubezen že nadela poročna oblačila, nam pa se zdi, da bo kmalu tako tudi v resničnem življenju.FOTO: Instagram

Ljubezni pa se rojevajo tudi v letošnji sezoni Ljubezen po domače, ki je na sporedu ob petkih ob 20.00 na POP TV, na VOYO pa si lahko 24 ur prej ogledate ekskluzivno predpremiero. Ta petek bomo priča dramatičnim zapletom na kmetiji bratov Hafner, bolj romantično pa bo na domačiji Jožeta Rožena, kjer bo premierno uprizorjena predstava Romeo in Julija – po domače, kakopak.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Na domačiji bratov Hafner bo prišlo do novih zapletov.
Na domačiji bratov Hafner bo prišlo do novih zapletov.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.