Veliko razkritje: Kdo je skupaj in kdo je šel narazen?

Matej Arh
26.06.2019, 14:18
0
Izteka se še ena sezona, že tretja po vrsti, v kateri smo vso pomlad stiskali pesti za nove kmečke junake, ki so si želeli najti pristno ljubezen. Nekaterim je to uspelo, drugi so si našli prijateljstva, ki bodo trajala vse življenje, spet tretji še zdaj niso prepričani, ali so bile njihove odločitve prave. Voditeljica Tanja Postružnik Koren pa je tista, ki spretno krmari med vsemi ljubezenskimi brzicami in je morebiti kot stranska opazovalka tista, ki opazi celo več od njih. Prav zato smo njo vprašali, kakšno prihodnost napoveduje junakom 3. sezone.

Junaki 3. sezone šova Ljubezen po domače so se vrnili z romantičnih potovanj in čas je za ’finalni obračun’, v katerem bodo to nedeljo ob 20.00 na POP TV na dvorcu Štatenberg s Tanjo Postružnik Korenna mizo položili vse karte. Razkrili bodo, kateri pari so se obdržali, kateri ne in ali si je kdo morebiti premislil ali uštel.

Tanja nam je iskreno povedala, da si želi, da bi obstoječi pari ostali skupaj, med tistimi, kjer tli samo prijateljstvo, pa da se razvije kaj več:’Ljubezen po domače je izkušnja, ki te zares poveže. Praksa kaže, da tisti, ki se zares najdejo, tudi ostanejo skupaj. Tako je bilo z Marino in Miranom pa tudi s Tamaro in zRenatom. Zdi se mi, da je treba kar malo premisliti, da se na televiziji predstaviš kot par in potem vse takoj vzameš malo bolj resno. To pri nas je hujše kot poroka (smeh)! Predstavljaj si, da v mali Sloveniji pri taki gledanosti nekoga razglasiš za svojega partnerja. Če se ti poročiš v krogu stotih ljudi, se lahko mimogrede tudi ločiš, pri nas pa že razmislijo, se potrudijo in grejo čez težave skupaj. Tudi nasploh si želim, da bi bili vsi bolj strpni en z drugim in tako tudi rasli, ne pa spakirali ob najmanjši težavi.'

PREBERI ŠE
Voditeljica Ljubezni po domače iskreno spregovorila

'Če se ti poročiš v krogu stotih ljudi, se lahko mimogrede tudi ločiš, pri nas pa že razmislijo, se potrudijo in grejo čez težave skupaj,' v smehu sodelovanje v šovu Ljubezen po domače opisuje Tanja Postružnik Koren.
'Če se ti poročiš v krogu stotih ljudi, se lahko mimogrede tudi ločiš, pri nas pa že razmislijo, se potrudijo in grejo čez težave skupaj,' v smehu sodelovanje v šovu Ljubezen po domače opisuje Tanja Postružnik Koren.FOTO: POP TV

Ob tem se nasmejim in Tanjo vprašam, če to leti na koga določenega, a v smehu odkima nazaj: ’Ne, to lahko pravzaprav naredimo vsi: moški in ženske. Danes je obdobje emancipacije, a tudi egoizma. Nihče ni nikomur nič dolžen. Zdaj pa se vprašaj, ali bežiš od sebe ali od partnerja. Ker partner ti vedno postavi ogledalo. Jaz vedno pravim, da je najlaže spakirati kovčke in oditi, težje je rasti in reševati stvari. Z leti postaneš moder in malo bolj umirjen, prešteješ do deset, preden se posloviš. Jaz pravim, dajmo reševati in vztrajati, to se mi zdi lepo.’

PREBERI ŠE
Takšne ljubezenske izkušnje imajo novi kandidati Ljubezni po domače

V soboto ob 21.10 na POP TV spoznajte kandidate in kandidatki 4. sezone šova Ljubezen po domače.
V soboto ob 21.10 na POP TV spoznajte kandidate in kandidatki 4. sezone šova Ljubezen po domače.FOTO: Ana Gregorič

Ali so enakega mnenja tudi junaki 3. sezone, bo torej jasno že to nedeljo ob 20.00 na POP TV, že večer prej, v soboto, 29. junija, pa ob 21.10 ne zamudite predstavitvene oddaje 4. sezone šova Ljubezen po domače. Več o novih kandidatih si lahko preberete TUKAJ, vroče pa bo tudi vse poletje, saj že v ponedeljek, 1. julija, na POP TV prihaja hrvaška različica šova, Ljubezen na vasi. Spremljali jo boste lahko od ponedeljka do petka ob 20.00.

PREBERI ŠE
Rasema (LPD) iskreno o nesreči v ljubezni

Ljubezen na vasi
Ljubezen na vasiFOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.