To so novi žiranti šova Znan obraz ima svoj glas!

M. A.
03.07.2019, 11:24
0
Čeprav je pred nami še dolgo in vroče poletje, se že veselimo jesenskih nedeljskih večerov, saj se na POP TV vrača priljubljeni šov Znan obraz ima svoj glas. Čez večere bo tudi tokrat krmaril voditelj Denis Avdić, novost pa se obeta za žirantsko mizo!

Nastopajoče bodo poleg voditelja brez dlake na jeziku v tej sezoni komentirali novi žiranti, in sicer Lara Komar, Lea Sirk in Marko Miladinović. Laro smo v zadnjih letih spremljali v vlogi Irene Slak v priljubljeni seriji Reka ljubezni, ki se je iztekla prejšnji petek, a ta lepotica iz Trsta skriva še številne talente, med drugim je bila celo miss Trsta in Femme Fatale! Diplomantka igralske akademije v Trstu in magistrica marketinga ter lastnica diplome iz solo petja bo nastopajočim zagotovo lahko ponudila številne nasvete. ’Pred mano je vznemirljiva avantura. Žirantka v spektaklu, ki je poln vsega, kar ljubim: petja, glasbe, plesa, preoblek, preobrazb. Prav nasmejana danes jadram v poletje, ki bo v znamenju sončnih pričakovanj, saj komaj čakam, da sedem za mizo z novimi kolegi, ki vem, da so kot jaz navdušeni in pripravljeni na nove izzive,’nam je zaupala.

PREBERI ŠE
Tako čustveno so se poslovili liki serije Reka ljubezni

Lara Komar se veseli avanture, ki je pred njo.
Lara Komar se veseli avanture, ki je pred njo.FOTO: POP TV

Le kdo ne pozna Lee Sirk, za katero se zdi, da je v zadnjih dveh letih na novo zaživela? Prav takrat se je sama preizkusila v šovu Znan obraz ima svoj glas, zato bo dobro vedela, kako se nastopajoči počutijo, nato pa je izkusila še največji evropski oder. Pevka, glasbenica in aranžerka, ki je v Ženevi magistrirala na smeri flavtist solist in pogumna lastnica najbolj divjih pričesk in še bolj odbitih barvnih odtenkov, napoveduje: ’To bo zame velik izziv, saj dobro vem, kaj pomeni stati na tistem odru in štiri mesece dihati za to oddajo. Bom pa zaradi tega veliko lažje presodila napredke, ki se bodo iz tedna v teden videli pri tekmovalcih. Komaj čakam, da jih spoznam in skupaj začnemo ta nori šov, ki bo jesen naredil tako pozitivno!’

PREBERI ŠE
Lea Sirk: 'Zagotovo bom spakirala čim prej!'

Lea Sirk dobro ve, kako se bodo počutili nastopajoči v šovu Znan obraz ima svoj glas.
Lea Sirk dobro ve, kako se bodo počutili nastopajoči v šovu Znan obraz ima svoj glas.FOTO: POP TV

Marko Miladinović je Slovencem znan kot igralec, kreativni direktor, tekstopisec in producent, številni se ga spomnijo kot Dozo iz filma Jebiga in Mileta iz Šiška Deluxe. Pravi, da pričakuje vročo sezono, polno smeha, a tudi solz: ’Najbolj me žene dejstvo, da bom dejansko soustvarjal potencialno prihodnost tekmovalcev in vse to v družbi dveh opasnih žensk in enega zelo navitega voditelja. Gre za precej čustveno zasedbo.’

Marko Miladinović napoveduje obilico čustev.
Marko Miladinović napoveduje obilico čustev.FOTO: POP TV

Šov Znan obraz ima svoj glas se na POP TV vrača jeseni, že zdaj pa se ga tudi mi – prav tako kot žiranti – veselimo. Šovi, ki smo jih spremljali to pomlad, te še vedno čakajo na VOYO.

To so novi žiranti 5. sezone šova Znan obraz ima svoj glas.
To so novi žiranti 5. sezone šova Znan obraz ima svoj glas.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.