Tina Gorenjak več let skrivala resnico o bolezni

M. A.
02.05.2019, 8:28
4
Čeprav jo poznamo kot močno, samozavestno žensko in pravo fatalko, je 46-letna igralka Tina Gorenjak kar nekaj let skrivala resnico o bolezni, ki jo je – kot pravi sama – zaznamovala za vse življenje. Odločila se je, da bo o njej ekskluzivno spregovorila v prihajajoči epizodi šova Zvezde plešejo.

Tina Gorenjak, ki v 3. sezoni šova Zvezde plešejo navdušuje z Miho Vodičarjem, se je odločila, da bodo v tednu, ko bodo plesalci predstavljali leto, ki jih je zaznamovalo, izbrala leto 2013, ko je dopolnila 41 let. Prav na rojstni dan je bila postavljena pred grozljivo novico, ko je izvedela, da je bolna. S kakšno boleznijo se je morala spopasti in ali jo je uspešno premagala, boste izvedeli v nedeljo ob 20.00 na POP TV.

Tina Gorenjak je skoraj šest let skrivala resnico o bolezni, ki jo je prizadela.
Tina Gorenjak je skoraj šest let skrivala resnico o bolezni, ki jo je prizadela.FOTO: osebni arhiv

’To je bilo točno na moj 41. rojstni dan in zdravnico sem prosila za največje darilo. Naj mi pove, da sem zdrava, ona pa me je pogledala in povedala, da mi tega ne more reči,’ je priznala in opisala prve trenutke po prejetju diagnoze. Njen odziv si lahko ogledate v videu.

PREBERI ŠE
Zvezde plešejo: Tekmovanje zapušča Jana Koteska, naslednji teden pa ...

V šovu Zvezde plešejo poleg Tine Gorenjak ostajajo še Špela Grošelj, Klara Lorger, Tanja Žagar,Franko Bajc inMiha Zupan. Najboljših šest pa se bo moralo od tega tedna spopasti z novim izzivom; ogrožena para se bosta morala pomeriti skupaj – z isto točko in isto glasbo, sodniki pa se bodo odločili, kdo si zasluži ostati v tekmovanju. Če bo rezultat neodločen, bo imel zadnjo besedo glavni sodnik, Andrej Škufca.

Tina Gorenjak in Miha Vodičar sta se uvrstila med najboljših šest parov letošnje sezone šova Zvezde plešejo.
Tina Gorenjak in Miha Vodičar sta se uvrstila med najboljših šest parov letošnje sezone šova Zvezde plešejo.FOTO: Miro Majcen