Ta teden morajo polfinalisti ’naštudirati’ pet plesov

M. A.
16.05.2019, 10:45
0
Dogajanje v plesnem šovu Zvezde plešejo je v nedeljo z nepričakovanim slovesom Tine Gorenjak doživelo vrelišče. V boju za plesni globus ostajajo le štirje polfinalisti, ki pa bodo morali v bitki za vstopnico v finale preseči same sebe in naštudirati kar pet plesov.

V tekmovanju ostajajo le še štirje najboljši: Franko Bajc, Miha Zupan, Tanja Žagar in Špela Grošelj, ki je med vsemi edina, ki je že bila ogrožena; dvakrat se je morala zato pomeriti tudi v plesnem dvoboju in tako domov poslala Klaro Lorger, nato pa še Tino Gorenjak. Vstop v finale si seveda želijo vsi, a do tja jih ne loči zgolj en, temveč pet plesov, dva izmed njih pa celo šest.

PREBERI ŠE
Zvezde plešejo: prihaja nepričakovani izziv, ki lahko zmeša štrene!

Polfinalisti so ta teden postavljeni pred nov izziv.
Polfinalisti so ta teden postavljeni pred nov izziv.FOTO: Miro Majcen

Izzivom in presenečenjem v letošnji sezoni šova Zvezde plešejo res ni videti konca. Sprva so bili tekmovalci razdeljeni v dve skupini, nato jih je presenetilo dvojno izločanje, morali so zamenjati plesne partnerje in se izpopolniti v liftu, zdaj pa se bodo morali po svojih plesnih točkah vrniti na plesni parket, kjer se bodo istočano pomerili v štirih plesih. Dveminutna točka jih bo namreč soočila s štirimi različnimi plesi, poleg tega pa bodo morali biti pozorni še na to, da ne zavzemajo prostora ostalih parov. Tekmovanje bo seveda potekalo pod ostrim očesom sodnikov, ki jih bodo ponovno ocenili, nove ocene pa lahko ponovno zmešajo štrene. Pomembne točke bodo seveda prišle tudi s strani gledalcev, ki lahko za svoj priljubljeni par glasujejo že vso nedeljo.

PREBERI ŠE
Polfinalisti šova Zvezde plešejo: Prostora za napake ni več!

Sodniki bodo tudi to nedeljo budno spremljali dogajanje na plesnem parketu.
Sodniki bodo tudi to nedeljo budno spremljali dogajanje na plesnem parketu.

Kljub trudu pa se bosta le dva plesna para znašla direktno v finalu, dva pa se bosta morala za obstoj pomeriti še s šestim plesom v plesnem dvoboju. S čim ju bodo sodniki soočili tokrat, je seveda še skrivnost, zagotovo pa je, da si bodo mesto v finalu priborili le najboljši, zato ne zamudite nedeljske oddaje ob 20.00 na POP TV. Zamujene oddaje vas čakajo na prenovljeni platformi VOYO, ki letos ponuja tudi ogled oddaj v znakovnem jeziku.

Štirje plesalci se bodo to nedeljo borili za tri finalne vstopnice.
Štirje plesalci se bodo to nedeljo borili za tri finalne vstopnice.FOTO: Ana Gregorič

Glasuj, kdo naj postane finalist tretje sezone šova Zvezde plešejo!

Špela Grošelj in Miha Perat
Špela Grošelj in Miha PeratFOTO: POP TV

Miha Zupan in Maja Geršak
Miha Zupan in Maja GeršakFOTO: POP TV

Franko Bajc in Svetlana Cigoj
Franko Bajc in Svetlana CigojFOTO: POP TV

Tanja Žagar in Arnej Ivkovič
Tanja Žagar in Arnej IvkovičFOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.