Zvezde plešejo: Plesalci ponovno šokirani, to so novi pari!

M. A.
14.04.2019, 22:33
0
To pomlad spremljamo že 3. sezono plesnega šova Zvezde plešejo, a čedalje bolj se kaže, da ta ni takšna, kot smo bili vajeni do zdaj.

Če dobro pomislimo, se presenečenja vrstijo že vse od začetka sezone. Sprva so bili namreč plesalci razdeljeni v dve skupini, ko pa so se pretekli teden končno združili, sta jih voditelja, Peter Poles in Tara Zupančič, šokirala z novico, da bosta ta večer tekmovanje zapustila kar dva tekmovalca; po Gregorju Poljancu Kirschu in Borisu Kopitarju sta se tako poslovila še Tinkara Fortuna in Igor Mikić.

PREBERI ŠE
Presenečenje v šovu Zvezde plešejo: poslovila sta se dva para!

Nocoj je v boj za plesni globus na parket vkorakalo osem parov, zdaj jih ostaja le še sedem. Tekmovanje je namreč zapustil Denis Vučak.
Nocoj je v boj za plesni globus na parket vkorakalo osem parov, zdaj jih ostaja le še sedem. Tekmovanje je namreč zapustil Denis Vučak.FOTO: POP TV

Že pretekli teden smo izvedeli, da bo oddaja ta teden minila v znamenju skrivnih pregreh, tako pa smo o letošnjih zvezdah izvedeli marsikaj novega. Miha Zupan je v svojem charlestonu tako razkril, da ne more brez sladoleda, doma pa tako večino skrinje zavzema kar ta ledena pregreha, v stanovanju Denisa Vučaka pa je bolj kot skrinja zavidanja vredna čevlja z omari, saj se v njih skriva več kot 100 parov superg. 'Moja obsesija so superge znanih blagovnih znamk, ki si jih kot otrok nisem mogel privoščiti, zato sem takrat nanje risal logote znamk. Že takrat sem rekel, da si jih bom, ko bom velik, kupil vsaj sto,'nam je pred cha-cha-chajem zaupal Denis. Tina Gorenjak je presenetila z novico, da je obsedena z zobno higieno, morda ima kaj zaslug za to tudi njen oče, sicer zobozdravnik, ki mu je tudi posvetila nocojšnji quickstep. Franko Bajcenkrat za spremembo ni skrival svoje ljubezni do adrenalina, saj po navadi to počne, da ne bi v nevarnost spravil koga od svojih sledilcev, Jana Koteska pa se je kljub poškodovanemu gležnju z jiveom poklonila svoji skriti ljubezni do majoneze. Klara Lorger je s plesom izdala, da obožuje umetne trepalnice in da se brez njih počuti kot 'oskubljen piščanec', Tanja Žagar, ki je bila pred časom zaradi velikega koncerta v Ljubljani že preimenovana v Tanjo Žabar, pa je razkrila, da obožuje žabe. Na koncu je nastopila še Špela Grošelj, ki je razkrila, da je obsedena s telefoni, zato ji soplesalec Miha Perat telefon celo zaklepa v sef.

Na koncu večera je postalo jasno, da sta tokratna ogrožena para Jana Koteska Tomažem Šterom in Denis Vučak z Niko Bagon, gledalci pa so odločili, da se prav slednja iz šova tudi poslavljata.

Sodniki so bili tudi nocoj strogi in objektivni.
Sodniki so bili tudi nocoj strogi in objektivni.FOTO: Miro Majcen

Pravo presenečenje pa je tokrat sledilo na koncu oddaje, ko sta voditelja pojasnila, da se bodo zvezde naslednji teden vrtele z drugimi plesalci. In kakšne pare bomo spremljali naslednji teden?

Franko Bajc in Miha Zupan ostajata edina tekmovalca, zato si bosta plesalki, Svetlano Cigoj in Majo Geršakpreprosto zamenjala. Bolj pestro pa bo pri tekmovalkah; žreb je odločil, da se bo Tina Gorenjak naslednjo nedeljo vrtela z Miho Peratom, Špela Grošelj se je nadvse razveselila Arneja Ivkoviča, Jana Koteska bo gledalce poskušala prepričati z Jernejem Brenholcem, Klara Lorger je slednjega zamenjala z Tomažem Šterom, Tanji Žagar pa je na koncu ostal Miha Vodičar.

Denis in Nika se poslavljata.
Denis in Nika se poslavljata.FOTO: Miro Majcen

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.