Po več letih boja z odvisnostjo je danes končno videti zdrav

J.V.
11.10.2018, 11:13
3
Le kdo se ne spomni simpatičnega fantka iz najbolj priljubljenega božičnega filma vseh časov Sam doma. Macaulay Caulkin je zadnjih nekaj let naslovnice medijev polnil predvsem zaradi problemov z odvisnostjo od alkohola in drog, zdaj pa se zdi, da je končno spet našel pravo pot v življenju, saj je končno videti zdrav in srečen.

Po več letih boja z odvisnostjo je spet videti zdrav.
Po več letih boja z odvisnostjo je spet videti zdrav.FOTO: Profimedia

Danes 38-letni igralec Macaulay Caulkinje več let bil bitko z odvisnostjo od alkohola in drog, ki je močno vplivala tudi na njegov videz. Igralec je bil videti shiran in vidno bolan, zato je marsikoga razveselilo, da je zvezdnik po peklenskem obdobju spet videti zdrav in srečen.

Zdi se, da mu slava, ki jo je dosegel kot deček ni prinesla veliko dobrega, poleg odvisnosti, je kot otrok moral prestati tudi bolečo in umazano ločitev svojih staršev, ki sta se borila za njegovo skrbništvo in premoženje, ki sta mu ga prinesla filma. Leta 2013 je predoziral s kombinacijo heroina in uspavalnih tablet, a so ga prijatelji pravočasno našli in rešili njegovo življenje. Po tem se je povsem umaknil iz javnosti in medijev in se zadnja leta očitno posvečal okrevanju.

Pred nekaj dnevi pa je po dolgem času presenetil, ko se je udeležil podelitve glasbenih nagrad. Na rdeči preprogi je bil dobre volje in fotografom je poziral z velikim nasmehom na obrazu, kar se ni zgodilo že zelo dolgo časa.

PREBERI ŠE
Ganljivo srečanje 25 let kasneje

Macaulay je že pred časom v enem od intervjujev priznal, da ga ljudje še vedno prepoznavajo na ulici, čeprav je upokojen in ne igra več. Hišo zato zapušča ob urah, ko so ulice prazne."Na sprehod grem ob dveh ali štirih zjutraj, ker takrat ni nikogar na cesti in brez težav ostanem neopažen." Trenutno živi na razdalji med New Yorkom in Francijo, kjer ga pustijo pri miru. "Spoznal sem, da me prepoznajo, a jim je zame vseeno."

PREBERI ŠE
Shirani in zadrogirani otroški zvezdnik se vrača!

Igralec se je pred nekaj dnevi po dolgem času pojavil na v javnosti in se udeležil podelitve glasbenih nagrad.
Igralec se je pred nekaj dnevi po dolgem času pojavil na v javnosti in se udeležil podelitve glasbenih nagrad.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Mirhollio
12.10.2018, 11:32:24
Vem da je grdo kaj bom napisal ampak kot otrok je bil tak simpaticen in prikupen sedaj pa zgleda naravnost grozno
jazzie12
11.10.2018, 11:46:41
5 0
+5
res je viditi zdrav
ata_jez
11.10.2018, 13:58:53
3 0
+3
... in srečen :-)