Pri 4 letih je nosila visoke pete, 8 let kasneje je povsem običajna najstnica

J.V.
09.11.2018, 13:18
0
Suri Cruise danes šteje 12 let, mnogi pa se je še vedno spomnijo kot deklice, ki je pri štirih letih nosila čevlje s petkami in prestižne torbice v vrednosti 800 evrov.

Pri štirih letih se je ličila, nosila visoke pete in drage torbice.
Pri štirih letih se je ličila, nosila visoke pete in drage torbice.FOTO: Profimedia

Če je Suri Cruisepred leti, ko sta bila njena starša Tom Cruise in Katie Holmes še poročena, veljala za eno najbolj obleganih slavnih malčic s strani paparacev, se je to po ločitvi slavnega para spremenilo.

Katie Holmes je hčerko umaknila Iz javnosti in Suri je tako lahko odraščala brez tega, da so ji za petami ves čas paparaci in je vanjo usmerjena pozornost celega sveta. Daleč od oči javnosti je Suri tekom let zrasla v pravo malo damo, ki ne nosi več visokih pet in dizajnerskih torbic, ampak oblačila, ki jih nosijo njene sovrstnice.

Z očetom že več let nista v stiku, Katie pa je pri vzgajanju hčerke zadnja leta pomagal igralec in partner Jamie Foxx. Da sta par, se je ugibalo nekaj let, tekom letošnjega leta pa sta svojo ljubezen potrdila tudi javno in se ne skrivata več. 

V zadnjem času pa se tudi Suri vedno pogosteje pojavlja v javnosti v družbi varuške ali Katie, mnogi pa se strinjajo, da je deklica z vsakim dnem bolj podobna svoji mami. 

Danes je Suri že prava dama.
Danes je Suri že prava dama.FOTO: Profimedia

Njen stil je povsem običajen najstniški.
Njen stil je povsem običajen najstniški.FOTO: Profimedia

V družbi mame Katie Holmes.
V družbi mame Katie Holmes.FOTO: Profimedia

Očeta ni videla že nekaj let.
Očeta ni videla že nekaj let.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.