Razkrila, kaj je rekla Angelini, preden ji je ta uničila zakon

J.V.
24.05.2019, 9:19
1
Nekoč najslavnejši ljubezenski trikotnik, ki ga sestavljajo Jennifer Aniston, Angelina Jolie in Brad Pitt, je v preteklosti krasil kar nekaj naslovnic rumenih medijev. In čeprav je z ločitvijo Brangeline trikotnik razpadel, pa to ne pomeni, da življenje slavne trojice ni več zanimivo.

Jennifer Aniston in Brad Pitt
Jennifer Aniston in Brad PittFOTO: Profimedia

Potem ko je za medije pred kratkim spregovoril Kris Herzog, nekdanji varnostnik Brada Pitta, ki trdi, da je bil slavni igralec v zakonu z Jennifer Anistonsrečnejši kot kasneje z Angelino Jolie, je sedaj na dan prišla še ena nova informacija. 

Da Angelina in Jennifer nista v dobrih odnosih ni bila nikoli skrivnost. Ko se je začela romanca Brada in Angeline, je bil namreč igralec poročen z Jennifer in v intervjuju za revijo Vanity Fair, je priljubljena igralka spregovorila tudi o tem obdobju svojega življenja, česar v vseh teh letih ni naredila velikokrat. 

Razkrila je, da je Angelino srečala samo enkrat, in sicer na parkirišču, kjer se je snemala serija Prijatelji. Še danes se dobro spomni, kaj ji je takrat rekla, ko še ni vedela, da se bo le nekaj mesecev kasneje med Angelino in njenim možem vnela romanca. 

PREBERI ŠE
Jennifer pri 50 letih pozirala brez nedrčka

Ko je videla Angelino, je stopila do nje in se ji predstavila, nato pa rekla:"Brad je zelo vznemirjen, da lahko dela s tabo. Upam, da se zabavata."Jen seveda ni mogla slutiti kaj bo prinesla prihodnost in da ji bo Angie na koncu speljala moža. 

Igralka ima za sabo dva propadla zakona, enega z Bradom, od katerega se je ločila 2005 in drugega z Justinom Therouxom. "Mislim, da imamo več sorodnih duš. Ne verjamem tega, da je samo ena in edina," je povedala v intervjuju za revijo Harper's Bazaar in dodala, da je z nekaterimi ljudmi v svojem življenju prijateljuje že več kot 35 let. "Mislim, da smo vsi sklenili neke vrste zavesten dogovor."

PREBERI ŠE
Sporočilo, ki ji ga je posvetil bivši mož, je mnoge presenetilo

Brad Pitt Angelina Jolie
Brad Pitt Angelina JolieFOTO: Profimedia


 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

tv1206802
10.06.2019, 16:12:04
21
+1
Zdej cakamo, da se Duro in Ribicka locita...