Rebeka Dremelj delila vroče utrinke z dopusta

J.V.
11.07.2019, 8:07
5
Tako kot lansko poletje se je priljubljena pevka Rebeka Dremelj tudi letos z družino odpravila na eksotične Maldive.

"Lani sem objavila isto, v drugih kopalkah, z istim otrokom, v istem bazenu, z drugimi rokavčki ... Pa tudi fotograf je isti! Lepo vas pozdravljam z našega dopusta!" je pod fotografijo, ki jo je delila na družbenem omrežju, zapisala Rebeka Dremelj. 

Tako kot lani se je namreč tudi letos družina odpravila na eksotične Maldive, kjer bosta zagotovo najbolj uživali njeni hčerki Šajana in Sia. Lani so se tam pridružili Wernerju, njegovi soprogi Andreji in hčerki Kanenas, ki na priljubljenih otokih počitnikujejo že vrsto let. "Vse, kar potrebujem v življenju, je v tej sliki. Pesek, sonce, morje, par dni na off in najpomembnejše - svoji dve frajlici. Srečna!" je še dodala priljubljena pevka, ki se je zasluženega dopusta zelo veselila. Tudi letos so obiskali Sun Island, o katerem se je lani razpisala tudi na svojem blogu.

PREBERI ŠE
Ne, to niso Maldivi. To je Albanija!

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

"Ko mi je prijateljica rekla, da z možem vsakič, ko odhajata z Maldivov, jokata, se mi je to zdelo neverjetno osladno. No, mi smo vsi trije (Sandi, Šajana in jaz) jokali. Ne zato, ker so to gotovo ene od najlepših plaž na svetu in narava je res fenomenalna. Ne zato, ker je to raj na zemlji. Ampak zaradi topline ljudi, ki delajo na tem otoku, in jo tam doživiš. Ko odhajaš, imaš občutek, da si dejansko za svoj denar resnično nekaj dobil. Tipičen primer: hodiš po potkah in se mimo pripelje delavec v električnem avtomobilčku. Se ustavi, utrga z grmovja cvet, ga zatakne eni hčerkici za eno uho, ga zatakne drugi hčerkici za drugo uho in gre naprej." In očitno so jih Maldivi tako navdušili, da so se letos vrnili. 

Rebeka Dremelj se je letos kot gostujoča plesalka vrnila v 3. sezono šova Zvezde plešejo! Zamujene epizode vas čakajo na VOYO.

"Moja motivacijska misel, ki se je premalo držim, je: "Osreči sebe, da boš lahko osrečil druge." Ampak v resnici še vedno najprej pomislim na druge, predvsem na svoje bližnje, nase pa pogosto pozabim," nam je pred kratkim zaupala Rebeka in dodala, da je bila dolga leta pod pritiskom, da mora vse narediti sama in biti ves čas popolna. "Tudi sama sem bila dolga leta pod tem pritiskom in priznam, da še dandanes kdaj popolnoma podležem temu slabemu občutku krivde, da nisem dovolj."

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

abmam
11.07.2019, 21:19:17
30
+3
In zakaj je treba iti na Maldive, če se je kopala v bazenu? Lohk bi šla na na bazen na Kodeljevo.
bojer
11.07.2019, 17:25:59
50
+5
Koga sploh zanima njen dopust?
lakist
11.07.2019, 9:31:26
407
+33
Kmetica iz Senovega.Sia-Šajana?bolj si kmet,bolj hočeš biti pomemben
MajaZmaja007
11.07.2019, 11:24:28
261
+25
Pa Kanenas :) Pa razne Tie, Tiani, Žaki itd ...
Karantanija
11.07.2019, 19:35:13
20
+2
Ne IZ Senovega, ker ni V Senovem, ampak NA Senovem, torej - S Senovega!