Slovenska priredba hita Shallow vas bo navdušila

J.V.
11.07.2019, 8:54
1
Pesem 'Shallow', ki jo pojeta Bradley Cooper in Lady Gaga, in je eden največjih hitov tega leta, je preprosto klicala po priredbi. In tako sta svoje moči združila Tim Kores Kori in Eva Boto ter za njuno slovensko različico uspešnice posnela tudi videospot!

"Snemanje je bilo res zanimivo, sploh zaradi smeha. Težko sem ostal resen, medtem ko sem snemal, saj je trezna Eva igrala ''pijano'' Evo in mi je šlo ves čas na smeh. Tudi vmes se je zgodilo par spontanih stvari, ki niso bile v scenariju in so vseeno na koncu pristale v videu, zaradi same spontanosti scene," nam je povedal Tim Kores Koriin dodal: "Vem, da sem Evi v enem momentu preveč zategnil lisice, ki niso tiste roza iz erotične trgovine za pet evrov, ampak prave. In seveda je Eva morala sceno speljati do konca, tako da njen nezadovoljen izraz ni igra, ampak dejansko mučenje."

In čeprav je 'korikaver', kot ga je poimenoval Kori, hec, pa video vseeno nosi močno sporočilo. "Če si pod vplivom alkohola, ne vozi. To je glavno sporočilo videa. Čeprav je posnet kot 'hec', ima vseeno poučno noto."

Kori je do sedaj posnel že kar nekaj zabavnih priredb, z Evo pa sta moči tokrat združila prvič in se na snemanju več kot odlično ujela. "Eva vrhunsko poje, tako da je bila edina prava izbira. Čeprav sva prvič pela v duetu, sva se osebno, kot tudi vokalno, super ujela. Je tudi moja sodelavka in si jo večkrat 'privoščim' in ušpičim kakšno bedarijo. Recimo, ko je v etru in vodi program, pridem mimo in se pretvarjam, da se z njo pogovarjam, v resnici pa na skrivaj vklopim ''ON AIR'' mikrofon. Tako potem ona svoje osebne stvari razlaga v eter (smeh)." 

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

 

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

lobata
11.07.2019, 20:37:45
Super !