Ujeta na ulici: Bosta končno priznala, da sta par?

M. A.
09.07.2019, 9:02
0
V svetu slavnih je spet završalo. Potem ko se je vso pomlad ugibalo, ali sta Lady Gaga in Bradley Cooper zares par, se to poletje enako vprašanje zastavlja ob pogledu na pevca Shawna Mendesa in Camilo Cabello, ki sta pred kratkim izdala svoj drugi skupni singel.

Govorice o tem, da se med Shawnom Mendesom in Camilo Cabello nekaj plete, so prvič vzniknile že pred štirimi leti, ko sta izdala svoj prvi skupni singel, I Know What You Did Last Summer. Takrat so se sicer govorice izkazale za lažne, čeprav sta pevca znana po tem, da svojo zasebnost močno skrivata. Pred nekaj tedni pa sta se ponovno združila v duetu in izdala pesem Señorita, ta pa je spet podžgala govorice o ljubezni. Kot kaže, te tokrat le niso tako zvite iz trte.

PREBERI ŠE
Shawn Mendes: ’Rad bi, da mi dekle zlomi srce’

Pevca sta ob promociji novega singla sicer ponovno zanikala, da bi se med njima kaj pletlo, a fotografije, ki dan za dnem prihajajo na splet, govorijo drugače. Shawn in Camilla veliko časa preživita skupaj, brez težav pa si v javnosti izmenjujeta nežnosti in se pogosto držita za roke. Nekateri so sicer prepričani, da gre zgolj za dodatno promocijo pesmi, drugi pa verjamejo, da je iskrica le preskočila. Camila je sicer tik pred izidom pesmi Señorita končala razmerje z britanskim pisateljem Matthewem Husseyjem, Shawn pa je že dlje časa samski; nazadnje se je dobival s Hailey Baldwin, ki je danes poročena z Justinom Bieberjem.

PREBERI ŠE
Sramežljivi zvezdnik navdušil z izklesano postavo

Gre za promocijo singla ali je med njima res preskočila iskrica?
Gre za promocijo singla ali je med njima res preskočila iskrica?FOTO: Profimedia

Shawn se poleg promocije omenjenega singla trenutno mudi na svetovni turneji, na kateri promovira svoj tretji studijski album Shawn Mendes, hkrati pa naj bi pripravljal že četrtega; pred nekaj meseci je že izdal prvo pesem, If I Can't Have You. Camila je potem, ko je zapustila dekliško skupino Fifth Harmony, izdala svoj prvenec, lani svet navdušila s singlom Havana, prav tako pa je ogrevala občinstvo na zadnji turneji pevke Taylor Swift, ki velja tudi za Shawnovo dobro prijateljico. 

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Shawn in Camila sta v zadnjih tednih nerazdružljiva.
Shawn in Camila sta v zadnjih tednih nerazdružljiva.FOTO: Profimedia