Ta znamenja se v postelji najbolje ujamejo!

M. A.
14.06.2018, 13:54
1
Pravijo, da je v zvezdah zapisano vse. In s kom se najbolje ujameš v postelji, ni nobena izjema! Preveri, če je tvoj partner rojen v pravem astrološkem znamenju ...

Zaljubljen par v postelji - 2
Zaljubljen par v postelji - 2FOTO: iStock

1. Oven in devica: nasprotja se privlačijo

Težko najdeš bolj različni znamenji kot sta oven in devica, a v postelji to deluje! Bahavi ovni so radi glasni in glavni, device pa so veliko bolj mirne in zadržane. V spalnici pa se ta kombinacija izkaže za zmagovalno, saj da ravno oven pravo mero energije devici, ta pa ga s svojo mirnostjo ukroti. Baje je rezultat prav eksploziven ...

2. Bik in škorpijon: za njiju ni ovir

Marsikdo ne ve, a škorpijoni imajo veliko željo po intimnosti, biki pa uživajo v dolgotrajnem spolnem odnosu. Obe znamenji se izredno radi posvečata telesu in ni točke, ki se je ni bi dotaknili s strastjo. Za njun seks ni ovir - bodisi v spalnici bodisi v naravi.

Zaljubljen par v postelji - 4
Zaljubljen par v postelji - 4FOTO: iStock

3. Dvojčka in strelec: če ni 'fovšije', je za vse dovolj 

Če katero znamenje ne pozna mej, sta to zagotovo dvojčka in strelec. Z veseljem in brez zadržkov raziskujeta svoje divje, drzne plati. V spalnici sta pripravljena preizkusiti popolnoma vse in prav nič nimata proti, če se jima pri tem pridruži še kdo!

4. Rak in kozorog: širita si obzorja

Rak je čustven sanjač, kozorog pa odgovoren in z nogami trdno na tleh. A tla se obema zamajejo v spalnici. Drug drugega raziskujeta z zanimanjem in z veseljem sodelujeta pri izpolnjevanju obojestranskih fantazij.

5. Lev in vodnar: igra egov

Nasprotujoča si znamenja si vedno delijo močno kemijo, a lev in vodnar sta za to zagotovo najboljša kombinacija. Vodnar je edini, ki lahko samozavestnemu in včasih celo arogantnemu levu pove, kar mu gre. Ko prebrodita igro egov, je pred njima nepozabna izkušnja, ki ustvarja električno napetost v spalnici.

6. Tehtnica in ribi: povezava je vse

Povezava, ki jo med sabo ustvarita tehtnica in ribi, je neverjetna. Sprva sramežljiva tehtnica se najbolj sprosti prav pri ljudeh, ki so rojeni v znamenju ribi, njuna povezava pa nato postane izredno močna, globoka in preprosto takšna, kot je ne more izkusiti nobeno drugo znamenje. Intima jima pomeni vse, zato svojega spolnega življenja nikoli ne omenjata v družbi. Kar je v spalnici, ostane v spalnici.