Tako je Melania Trump osvojila Donalda

M. A.
19.06.2019, 10:05
4
Čeprav je med njima skoraj 25 let razlike, bosta Melania in Donald Trump čez nekaj mesecev praznovala 15. obletnico poroke. Ameriški mediji pogosto namigujejo, da v njunem zakonu škripa, zdaj pa se je Melania razgovorila, kako je zbudila Donaldovo zanimanje.

Donald Trump, danes ameriški predsednik, v tistem času pa nepremičninski mogotec, je takratMelanijo Knavs spoznal septembra 1998 na neki zabavi, ko je bil še poročen z Marlo Maples. Svoj drugi zakon je končal že naslednje leto, Melania pa je pred kratkim razkrila, s čim je prepričala Trumpa, ki so ga ženske vedno oblegale. "Ko sem ga spoznala, nisem bila osupla. Takoj sva se ujela, med nama je bila kemija, nisem pa bila posebej ganjena, ker bi vedela, kdo je on. Morda je to opazil in mu je bilo všeč," je povedala.

PREBERI ŠE
Najbolj brano tega tedna: Je Melania poskušala zbežati?

Čeprav ameriški mediji pogosto namigujejo, da v njunem zakonu škripa, sta Melania in Donald nerazdružljiva že 20 let.
Čeprav ameriški mediji pogosto namigujejo, da v njunem zakonu škripa, sta Melania in Donald nerazdružljiva že 20 let.FOTO: AP

Takrat 28-letna Melania se je udeležila zabave, na kateri je spoznala 52-letnega Donalda Trumpa, kljub takojšnji kemiji pa je Melania poskrbela, da ni izpadla preveč zavzeta. Kot poroča britanski časnik Express, je medijem pozneje povedala, da je počakala en teden, preden ga je poklicala. Dobila sta se in ostalo je zgodovina – rodila se je ljubezen, ki traja še danes, leta 2006 pa sta dobila tudi sina Barrona.

PREBERI ŠE
Melania Trump blestela v obleki za 6600 evrov

Ko je Donald Trump leta 2016 postal ameriški predsednik, je Melania dobila naziv prve dame ZDA.
Ko je Donald Trump leta 2016 postal ameriški predsednik, je Melania dobila naziv prve dame ZDA.FOTO: Profimedia

Donald je bil sicer pred Melanio poročen dvakrat: leta 1977 je v zakon skočil s Čehinjo Ivano Zelničkovo, ki jo še danes svet pozna pod imenom Ivana Trump, po petnajstih letih pa sta se ločila in že naslednje leto je pred oltar popeljal Američanko Marlo Maples. Njun zakon se je končal po šestih letih, vse od takrat pa Donaldovemu srcu kraljuje prav lepa Slovenka Melania, s katero bo v kratkem okronal 20-letnico zveze. Čeprav se v Slovenijo že dolgo ni vrnila, pa ni pozabila na svoje korenine. O svojem otroštvu je pred časom spregovorila v enem izmed intervjujev, več si lahko preberete TUKAJ.

PREBERI ŠE
Melania Trump: O tej fotografiji govorijo vsi!

Januarja bosta praznovala 15. obletnico poroke.
Januarja bosta praznovala 15. obletnico poroke.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

mijam75
20.06.2019, 8:35:52
Slovenijo je v času trumpovega mandata omenila dvakrat - kot komunistično državo iz katere je pobegnila in kot kraj odraščanja, kjer si je težko kaj privoščila. Ali se samo meni zdi, da to ni nobena reklama za slovenijo in če ne zna povedati kaj lepega o njej, naj raje pozabi na svoje korenine... Se mi zdi, da so si vsi obetali veliko več, ko je bil Trump izvoljen... tudi koristi za slovenijo, njega pa evropa (razen velike britanije) itak sploh ne zanima.
MrKritik77 .
19.06.2019, 21:58:47
Bila je najlepša v katalogu potencialnih nevest iz tujine.
casperaa
19.06.2019, 20:22:35
72
+5
To pomeni, da je ona poklicala poročenega moškega.
joško1787
02.07.2019, 9:46:34
01
-1
Bravo, tega nihče nikoli ne omenja.