Takšni so 40 let kasneje zvezdniki Briljantine

J.V.
14.08.2018, 5:47
0
Letos mineva 40 let od premiere enega izmed najbolj priljubljenih filmskih muzikalov v zgodovini – Briljantina. Prvi del je luč dneva ugledal junija 1978, zaradi njega pa sta zaslovela tudi Olivia Newton-John in John Travolta. Pesem You're the one that I want, ki jo v filmu zapojeta, je postala svetovna uspešnica in prepričani smo, da njeno besedilo na pamet poznate tudi vi! Kakšni pa so danes zvezdniki filma?

Briljantina 40 let kasneje še vedno velja za zelo priljubljen filmski muzikal, ki je poskrbel za kar nekaj glasbenih uspešnic.

Poleg pesmi You're the one that I want sta Travoltain Olivia Newton-John osvojila tudi drugo mesto na lestvici najbolje prodajanih duetov vseh časov, in sicer s hitom Summer Nights, ki je bil prav tako slišan in zaigran v filmu Briljantina.

Johnu je filmski muzikal odprl številna vrata in postal je eden izmed najbolj slavnih hollywoodskih igralcev, ki smo ga lahko v zadnjih štirih desetletjih videli v številnih filmskih uspešnicah. Kako pa so se od leta 1978 spremenili ostali zvezdniki Briljantine?

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Po drugi strani pa Olivia ni imela tako rožnatega življenja. V njeni preteklosti se namreč skrivajo temačne in tragične skrivnosti, ki si jih želi pozabiti.

PREBERI ŠE
Tragična preteklost ene izmed največjih zvezd 80. let

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.