Tamara Korošec v objemu postavnega Slovenca

Su.S.
21.01.2019, 14:05
5
Eden naših najbolj priljubljenih in najuspešnejših glasbenikov, ki s svojimi pesmimi in šarmom polni dvorane po vsej Sloveniji, je navdušil tudi junakinjo šova Ljubezen po domače.

Tamara Korošec je priznala, da je bila to njena velika želja. Fotografiranje z Janom Plestenjakom, namreč. Tamara: "Fotografiranja z njim sem si res zelo želela in sem zelo srečna, da so nam v nakupovalnem središču v Mariboru to omogočili. Srečanje z njim je bilo res neverjetno, ampak žal zelo prekratko. Imeli smo čas samo za fotografiranje, ampak tudi to je več kot dovolj! Takšne smo pač ženske, fotografiranje s svojim najljubšim pevcem je pač isto kot cela škatla sladkarij (smeh)."

PREBERI ŠE
Tamara iskreno spregovorila: ’Renato ostaja moja največja ljubezen!’

Tamara o Janu: "Upam, da mi nikoli ne bo pobegnil iz prve v zadnje vrste."
Tamara o Janu: "Upam, da mi nikoli ne bo pobegnil iz prve v zadnje vrste."FOTO: osebni arhiv

Kljub temu, da izjemno ploden glasbeni ustvarjalec že leta navdušuje staro in mlado, je Tamaro s svojimi pesmimi pritegnil precej pozno. Tamara: "Čisto iskreno, nisem njegova dolgoletna poslušalka oziroma oboževalka, ker je tudi moj stil glasbe bil čisto drugačen. Zadnje leto in pol pa ga poslušam zelo pogosto. Ob njegovi glasbi lahko zaplešeš, se veseliš in pa tudi potočiš kakšno solzico. Preveč ga ne smem hvaliti, da me Renato ne bo za ušesa. Rekla bom samo, da je meni osebno od vseh slovenskih izvajalcev najbolj simpatičen in šarmanten moški. Všeč mi je, ker ima močan karakter. In takšne so tudi njegove pesmi. Vsaka ima svoj karakter."

Tamara: "Všeč mi je, ker ima močan karakter. In takšne so tudi njegove pesmi."
Tamara: "Všeč mi je, ker ima močan karakter. In takšne so tudi njegove pesmi."FOTO: Miro Majcen

A da ne boste mislili, da je zaradi navdušenja nad Janom Plestenjakom na preizkušnji zveza z Renatom Lužarjem. Prav nasprotno, ljubezen med njima očitno cveti. Tamara: "Moj dragi me je presenetil in mi kupil karte za Janov koncert v Mariboru. Zakaj bi bil ljubosumen? Če pa je najboljši! Želim pa si še kakšnega druženja z Janom. Upam, da bo še kakšna možnost. Zanimivo bi ga bilo osebno ‘zaslišati’, od kje navdih za takšne pesmi."

PREBERI ŠE
Renato je držal svojo obljubo Tamari!

Renato je zanjo najboljši
Renato je zanjo najboljšiFOTO: osebni arhiv

Do takrat se bo Tamara posvečala projektu, ki se mu je z vsem srcem zapisala decembra lani. S svojimi prihranki namreč vsak mesec nakupi hrano za živali, ki so lačne zaradi stisk svojih lastnikov. Tamara: "Pomoč živalim je še vedno na prvem mestu, ker to res delam z veseljem in sem se končno nekje našla. V prihodnosti bi rada v tem še napredovala. Upam, da mi lahko uspe. Skratka, koncert Jana Plestenjaka, moji hišni ljubljenčki in pa pomoč s hrano so zdaj moja prioriteta, ampak moja glavna prioriteta je pa seveda oseba, ki me pri tem spodbuja, podpira in je z njo vse tako preprosto. Moj Renato."

PREBERI ŠE
Tamara in Renato sta se zaljubila v šovu, danes pa ...

Koncert Jana Plestenjaka v ljubljanskih Stožicah si lahko ogledate na VOYO!

Tamara ima veliko srce, tudi za lačne živali
Tamara ima veliko srce, tudi za lačne živaliFOTO: osebni arhiv

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

trumpet2018
22.01.2019, 9:35:25
140
+14
a še sploh kdo obstaja, s katerim ni bila, a ta je tudi "zvezda", samo ne vem česa
shaft6
21.01.2019, 17:21:49
452
+43
Kdo pa je ta? Pevka? Lepo da ima srce za lačne živali, sam kot kaže mora bolj paziti, ko je z njimi, ker so ji hlače raztrgali. :)
JoniBravo
21.01.2019, 17:20:37
Ku..rac, sama cenena hrana.
Lev07
22.01.2019, 8:03:50
161
+15
Pa ti boljšo kupi!
BrainDance
22.01.2019, 8:10:45
130
+13
Ka ti misliš, da jim zavetišča nudijo premium hrano al kaj? :D vsaka donacija je dobrodošla, pa četudi se gre za ceneno hrano, sej so živali tam začasno in ne bodo prikrajšane zaradi te prehrane...